Cool Stuff

Cele mai bune filme de animație pe care să le urmărești de Crăciun. Care este preferatul tău?

Lasă de-o parte grijile și lasă-te purtat în lumea magică a Crăciunului!

Pregătirile pentru Sărbători au intrat pe ultima sută de metri. Cu toate că și anul acesta, am fost destul de încercați, nu lăsăm magia Crăciunului să se piardă.

Și cum să intri mai ușor în spiritul Sărbătorilor dacă nu urmărind filme de animație? Iată o listă cu cele mai bune filme care îi vor încânta pe cei mici, iar pe cei mari îi vor ajuta să lase grijile de-o parte. Măcar în această perioadă în care avem atât de multă nevoie de bucurii și liniște.

A Christmas Carol

Ebenezer Scrooge este un bătrân ursuz care urăște Crăciunul. În timpul nopții de Ajun este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul și îl ajută să vadă viața cu alți ochi.

The Polar Express

Eroul crede nu crede în Moș Crăciun sau în miracole. Dar un lucru extraordinar se va întâmpla în Ajunul Crăciunului. La usa casei sale apare un tren – „Polar Express”, conductorul îl invită înăuntru, iar aventura care începe, va întrece orice imaginație.

Frozen

Mai este cineva care nu știe povesteaa filmului „Frozen”? Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna face echipă cu Kristoff, și pornesc în căutarea Crăiesei Zăpezii – singura care ar putea pune capăt blestemului.

Ice Age

În urmă cu 20 de mii de ani, Pământul era o planetã plină de amenințări, printre care începerea Epocii de Gheață. Pentru a se pune la adăpost de înghet, animalele care îl populau la acea vreme încep să migreze spre sud. Excepție fac un mamut pe nume Manfred, obișnuit să facă totul cum vrea ei și un lenes pe nume Sid, obișnuit să nu facă nimic, niciodată.

Anastasia

Cândva, nu foarte demult, familia Romanov trăia într-o lume încântătoare a palatelor elegante și a petrecerilor fastuoase. Dar cumplitul Rasputin, întors la Sankt Petersburg din dorința de a se răzbuna, va aprinde focul revoluției ce va cuprinde întreaga țară, în cele din urmă distrugând familia Romanov.

Rise of the Guardians

Când lumea e amenințată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-și unească forțele pentru prima dată ca să protejeze speranțele, credința și imaginația copiilor din toată lumea.

Santa Buddies

Înainte de venirea Crăciunului, Moșul și ajutorul său canin, Santa Paws, sunt ingrijorați observând scăderea Magiei Crăciunului și a energiei din atelierul său de jucării, unde spiridușii creează jucăriile și antrenează renii să zboare.

În tot acest timp, juniorul Pappy Paws, puiul lui Santa Paws, face tot felul de pozne și boacăne, astfel încât tatăl său decide să-l pedepsească și sub formă de protest, cățelușul hotărăște să devina normal și cere ajutorul celor cinci frați. Ce a ieșit, poți vedea urmărind aventura spectaculoasă a blănoșilor.

Arthur Christmas

Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moș Crăciun, devine erou fără să își dorească. Ajutat de bunicul său și de un elf pe nume Bryony, el va pornește într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinație înainte de ivirea zorilor.

Saving Santa

Când Polul Nord este atacat, Crăciunul și darurile copiilor sunt în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, care va trebui să ducă la capăt misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluția cea mai bună, ca să salveze situația. Și, desigur, pe Santa însuși. Dar micul elf e cam împiedicat.

The Nutcracker Prince

În Ajunul Crăciunului, Clara primește cadou de Unchiul Drossel un mare castel de jucărie și un spărgător de nuci. Acesta îi spune Clarei povestea spărgătorului de nuci, al carei final o întristează. Dar peste noapte, fetița va avea parte de o surpriză și mai mare. Jucăriile prind viață și alături de ele, încearcă să-l învingă pe fiorosul rege al soriceilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.