Kiss Music News

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vor să își anuleze nunta

Jennifer Lopez nu își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Jennifer Lopez nu își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Celebra artistă și logodnicul ei, Alex Rodriguez, vor să își anuleze nunta după ce au fost forțați de pandemie să amâne ceremonia care era plănuită pentru vară.

Deși cei doi erau entuziasmați și abia așteptau evenimentul, se pare că J.Lo s-ar fi răzgândit între timp și a declarat în cadrul unei emisiuni că nunta s-ar putea să nu se mai întâmple deloc.

Cu siguranță am vorbit despre asta”, a declarat Lopez. „La o adică, la vârsta noastră, și amândoi am mai fost căsătoriți, ne întrebăm: ne mai căsătorim? Nu ne căsătorim? Ce înseamnă asta pentru noi?”.

Jennifer Lopez a dezvăluit că atât ea, cât și iubitul ei, au luat în considerare să anuleze nunta cu totul, după ce au fost nevoiți să renunțe la planul inițial – acela de a se căsători în Italia, în luna iunie.

A fost foarte trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie și plănuiserăm totul. Așa că, în martie sau aprilie, am început să ne gândim: „Poate că n-o să se întâmple.” În Italia se întâmpla ce e mai rău, și noi voiam să ne căsătorim în Italia. Așa că am zis, OK, o să anulăm totul.

De asemenea, Jennifer Lopez s-a gândit și la faimosul cuplu - Goldie Hawn și Kurt Russell, care sunt împreună de patru decenii, însă nu au ajuns niciodată să spună „da”, în fața altarului.

„Pur și simplu te gândești: „Ei bine, lucrurile se vor întâmpla când vrea divinitatea, într-un fel.” Și apoi te gândești la Goldie și Kurt, și îți spui „Trebuie să facem asta, e cazul?”. Pur și simplu ne-am dat o pauză să ne gândim la asta. Și cred că e ceva care e încă important pentru noi, dar nu ne grăbim, știi? Se va întâmpla când se va întâmpla.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.