Cool Stuff

Horoscop Crăciun 2020 | Cum petrece fiecare zodie sărbătorile de iarnă

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă în funcție de zodia ta.

Este Ajunul Crăciunului și suntem în toiul pregătirilor. În timp ce unii au cumpărat cadourile încă din vară, alții încă aleargă pe la magazine să aleagă cele mai potrivite daruri pentru cei dragi.

A fost un an greu, în care am realizat, mai mult ca oricând cât de importantă este familia, iar astrologii au aflat cum îşi petrece fiecare zodie sărbătorile în acest an.

Berbec

Se pare Berbecii nu vor avea linişte nici în ultimele zile din acest an.  Lipsa de implicare a celor dragi în problemele familiei îi va scoate din minți. Mai ales că nu au ce face decât să se comporte ca ei, pentru a face față situației.

Taur

Totul se va desfăşura conform planului, lucru care vă va oferi satisfacţia de care aveaţi nevoie. Taurii profită din plin de aceste zile libere și îi vor molipsi pe cei din jur cu energia lor.

Gemeni

Chiar dacă familia este departe, veţi petrece un Crăciun liniştit, alături de partener. Mai mult, veți reuși în sfârșit să vă relaxați, lucru pe care nu l-ați mai făcut de prea mult timp.

Rac

Pentru Raci, un Crăciun cu adevărat fericit este cel petrecut în sânul familiei. Din acest motiv, anul acesta renunță la invitați și aleg să fie înconjuraţi doar de cei care contează cu adevărat.

Leu

Dragostea este cuvântul Sărbătorilor de iarnă din acest an. Fie că vă întâlniţi marea dragoste sau vă bucuraţi de aceste zile încărcate de spiritualitate alături de partener, totul va fi aşa cum v-aţi dorit.

Fecioară

Nu există nativ mai organziat decât o Fecioară, așa că anul acesta, reușesc să facă față unei mese cu invitați de seamă. Deşi nu vă aşteptaţi la asta, Crăciunul acesta se va dovedi a fi unul minunat.

Balanță

Pregătirile pentru masa de Crăciun și darurile le aduc Balanțelor o gaură serioasă în buget. Dar acest lucru nu le va afecta prea tare. Pentru acești nativi, bucuria celor dragi este mai importantă decât orice în această perioadă.

Scorpion

Se anunţă o împăcare de zile mari. Fie că este vorba despre partener, o cunoştinţă mai veche sau un coleg de muncă, Sărbătorile aduc reconcilieri importante pentru nativii Scorpion, spun astrologii.

Săgetător

Deși Săgetătorii au trecut printr-o perioadă destul de grea, care părea interminabilă, a venit timpul să o depășească. Astrele le-au pregătit surprize uriaşe pe plan sentimental, iar la locul de muncă se preconizează o mărire serioasă de salariu.

Capricorn

După un an atât de greu, Capricornii nu prea au chef de petreceri. Ei își vor petrece perioada sărbătorilor mai mult în pat, citind o carte sau urmărind un film de Crăciun. Până la urmă cine vă împiedică să faceţi doar ceea ce vă aduce relaxare?!

Vărsător

Probabil, Vărsătorii sunt singurii care vor simți cu adevărat spiritul Crăciunului. Emoţii intense, atmosferă magică şi familie. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect sărbătorile pentru acești nativi.

Pești

Uitaţi de toată nebunia din ultima perioadă şi în sfârșit, reuşiţi să vă relaxaţi. Aveţi nevoie de momente de linişte, de calm şi să vă detaşaţi de probleme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.