Cool Stuff

George Clooney, omul anului 2020: „Spăl rufe şi vase în fiecare zi“

George Clooney a fost numit de revista GQ – „Omul anului 2020”.

George Clooney a primit cel mai frumos cadou la final de an. Starul Hollywoodian a fost numit de revista GQ – „Omul anului 2020”. Celebrul actor este tatăl a doi gemeni simpatici, soțul unei avocate care luptă pentru Drepturile omului, dar și un om extrem de darnic, fiind cunoscut pentru donațiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei. Chiar și cei de la GQ au declarat că într-un an în care nu cădem de acord cu nimic, trebuie să recunoaştem cu toţii că George Clooney e alegerea perfectă pentru Icon of the Year.

În plus, George Clooney a făcut o mulțime de fapte bune. Acesta a dezvăluit în cadrul unui interviu, că în 2013, acesta le-a dăruit câte un milion de dolari celor mai apropiați 14 prieteni de-ai săi. Acesta le-a oferit milioanele de dolari celor care l-au ajutat atunci când se afla la începutul carierei.

La fel a procedat şi cu teatrul-restaurant, The Mill at Sonning, care a falimentat în pandemie. Actorul le-a făcut o donație consistentă, astfel încât, restaurantul a fost redeschis pe 30 octombrie. 

Amal şi George Clooney au donat 100.000 de dolari în beneficiul unor organizaţii de caritate libaneze care au asigurat asistenţă umanitară în Beirut, după ce capitala Libanului a fost devastată de o explozie uriaşă.

De asemenea, soţii Clooney au donat deja peste 1 milion de dolari în prima parte a acestui an pentru a susţine eforturile de combatere a pandemiei de coronavirus, oferind câte 250.000 de dolari pentru Motion Picture and Television Home, SAG-AFTRA Fund şi Los Angeles Mayor's Fund şi suma suplimentară de 300.000 de dolari unui grup de trei asociaţii de caritate internaţionale - Banca de Alimente Libaneză, Consiliul regiunii italiene Lombardia şi Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie (National Health Service - NHS).

Pe timpul pandemiei, George Clooney a fost nevoit să facă sacrificii pentru a-și proteja familia și în special pe fiul său, care are astm. „Mă tund singur şi tund şi părul copiilor mei, dau cu mopul şi aspiratorul, spăl rufe şi vase în fiecare zi”, a dezvăluit actorul pentru GQ.

Se pare că după decenii întregi în care s-a bucurat de viața de burlac, actorul este acum un soț fericit și un tătic grijuliu: „Îmi ziceam că aveam prieteni buni, carieră, o viaţă împlinită, dar nici nu ştiam cât de goală era viaţa mea până n-am cunoscut-o pe Amal. Totul s-a schimbat de-atunci.“

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.