Kiss Music News

Jessie J a ajuns de urgență la spital, chiar de Sărbători: „Nu puteam să aud sau să merg”

Jessie J a trecut prin clipe grele, chiar înainte de Sărbători.

Jessie J a trecut prin clipe grele, chiar înainte de Sărbători. Celebra artistă a ajuns pe patul de spital în seara de Ajun, cu o problemă gravă. Cântăreața nu mai auzea cu urechea dreaptă și nu mai putea merge. Așa Jessie J a nu a mai stat pe gânduri și a mers de urgență la spital.

Ulterior, artista, în vârstă de 32 de ani, a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, pe Instagram. Conform spuselor sale, medicii au diagnosticat-o cu un boală destul de gravă.

„M-am simțit foarte rău atunci când m-am trezit, simțeam că nu aud cu urechea dreaptă și nu puteam să merg în linie dreaptă.”, a declarat cântăreața.

Jessie a adăugat că „se putea să fie mult mai rău” și că este „super-recunoscătoare pentru sănătatea sa, doar că întâmplarea a doborât-o pe moment”.

Jessie J a spus că a petrecut ajunul Crăciunului în spital, i s-au administrat medicamente și se simte „mult mai bine”.

Cu ce sindrom a fost diagnosticată artista

Jessie J a povestit pe Instagram că s-a trezit joi dimineață și s-a simțit „complet surdă” la urechea dreaptă. Nu putea să meargă în linie dreaptă și totul suna înfundat.

Medicii au diagnosticat-o cu sindromul Meniere, o afecțiune a urechii interne care poate provoca vertij, amețeli, incapacitatea de a merge, pierderea auzului și stări de greață sau chiar vomă.

„Practic, am simptome ale sindromului Meniere. Știu o mulțime de persoane care suferă de această boală și o mulți dintre ei mi-au dat sfaturi grozave, motiv pentru care m-am liniștit.”, a mai adăugat starul pop.

Potrivit medicilor, tulburarea poate duce la pierderea auzului și la amețeli (vertij). De obicei, afectează o ureche, cu debut la orice vârstă, deși începe de obicei între vârsta tânără și de vârstă mijlocie. Deși nu există un remediu, diferite tratamente pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la minimizarea impactului pe termen lung.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.