Hot On Kiss

Dă boxele mai tare și petrece de Revelion alături de Kiss FM. Uite ce super-program ți-am pregătit!

La Kiss FM petrecerea incepe devreme, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa fii pe aceeasi frecventa cu noi.

Daca nu ti-ai facut planuri de Revelion, iar vecinii tai stau cuminti acasa, fara sa dea vreo petrecere in noaptea dintre ani, nu-i nicio problema. La Kiss FM petrecerea incepe devreme, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa fii pe aceeasi frecventa cu noi. Pregateste-ti cel mai tare outfit de stat in casa, da boxele mai tare si toarna sampania in pahare, pentru ca ti-am pregatit un super-program de Revelion!

OLiX a pregatit un super-mix de Revelion

Chiar dacă petrecem Revelionul acasă, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne bucurăm de muzică bună și de o super atmosferă.

Iar OLiX s-a gândit la toate! În noaptea dintre ani, de la ora 22:00 și până dimineața, stai cu urechile pe Kiss FM și ascultă un super-mix pregătit de OLiX, cu cele mai tari 110 piese ale anului 2020.

Revelion cu Teo, Vio si Costel

De la ora 21:00, pe www.kissfm.ro, Teo, Vio și Costel au pregătit un spectacol special de revelion pentru cei care vor să se distreze alături de ei în noaptea dintre ani. Pentru că a fost un an atipic, ei vor decerna în cadrul acestui show și premiile anului 2020. În viziunea lor, evident, pentru că viziunea altora costă și nu și-au permis.

Nu am mai făcut asta până acum. Noi am vrut să facem de fapt o gală de premii, și ne-a ieșit total altceva. E ca un fel de podcast, în cadrul căruia vom oferi premii, dar vom face și stand-up”, a transmis Teo.

Show-ul lor de Revelion va putea fi vizionat online doar pe www.kissfm.ro în data de 31 decembrie, de la ora 21:00. Biletele se pot cumpara exclusiv pe www.entertix.ro.

Day One - Cel mai așteptat show de revelion, oferit de UNTOLD la Pro TV

UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV. Organizatorii UNTOLD pregătesc și un show special pentru cei mai înfocați fani, care va putea fi urmărit pe pagina de youtube a festivalului, în aceeași seară.

Pe 31 decembrie, la PRO TV, show-ul gândit de UNTOLD va fi prezentat de Pavel Bartoș și va începe la ora 23.30 și va dura până la ora 02.00. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD. Din această emisiune nu putea să lipsească nici Cabral, care a fost în acest an gazda producțiilor UNTOLD și PRO TV, Overnight și Sparks of Magic.

Asadar, daca nu ai planuri de revelion, te asteptam pe Kiss FM sa petrecem impreuna! Iti dorim un An Nou Fericit si te asteptam si in 2021 pe aceeasi frecventa, cu cele mai tari hituri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.