NEWS

Zoe Kravitz divorțează după aproape doi ani de căsătorie

Actrița Zoe Kravitz a depus actele de divorț după nici 2 ani de când s-a căsătorit cu Karl Glusman.

Actrița Zoe Kravitz a depus actele de divorț după nici 2 ani de când s-a căsătorit cu Karl Glusman.

Nici Zoe Kravitz și nici Karl Glusman nu au făcut declarații oficiale cu privire la divorț, însă reprezentantul oficial al actriței a confirmat știrea despărțirii.

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în secret în iunie 2019 după o relație de 3 ani. Zoë Kravitz nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman până în octombrie 2018, când a confirmat că ei s-au logodit. „Oh da, sunt logodită”, a declarat actrița pentru Rolling Stone.

Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Shailene Woodley, colegele ei din serialul Big Little Lies, au fost alături de Zoe în această zi specială, la casa tatălui său, Lenny Kravitz, din Paris. De asemenea, de pe lista de invitați au făcut parte și Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne și Ashley Benson, care și-au privit prietena făcând un pas important în viața ei. Bineînțeles, părinții ei faimoși, Lenny Kravitz și Lisa Bonet, au fost prezenți la celebrare. 

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au cunoscut în 2016 în timp ce erau într-un bar alături de prieteni comuni, iar la scurt timp au început o relație. Ei s-au mutat împreună la puțin timp, iar Zoë a explicat că se simte foarte confortabil în prezența lui Karl, acesta fiind și motivul pentru care s-au mutat împreună atât de repede.

Pot fi cea mai ciudată versiune a mea în apropierea lui. Este atât de relaxant să fii lângă o persoană alături de care te poți comporta exact așa cum simți”, a declarat actrița din „Big Little Lies” pentru Rolling Stone.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.