Cool Stuff

Bridgerton - noul serial care face senzație pe Netflix. Iată ce se va întâmpla în sezonul 2!

„Bridgerton” este noua senzație de pe Netflix.

Bridgerton” este noua senzație de pe Netflix. Celebrul serial a debutat chiar înainte de sărbători, așa că toți cei care și-au petrecut vacanța în fața micilor ecrane, au apucat deja să urmărească frumoasa poveste. Serialul este realizat de Shonda Rhimes, cea care a creat și celebra producție „Grey's Anatomy”, iar acțiunea are la bază romanul „The Duke and I”, al Juliei Quinn.

Întreaga poveste are loc în perioada anilor 1800, în Londra, iar scenariul cuprinde câteva povești de dragoste încâlcite, scandaluri provocatoare și un narator pe cinste – nimeni alta decât Julie Andrews. La prima vedere, serialul îți va aduce aminte de Gossip Girl, doar că acțiunea se petrece cu două secole în urmă.

Deși Netflix nu a confirmat deocamdată lansarea celui de-al doilea sezon, sunt mari șanse ca serialul să aibă parte de o continuare. În plus, mai multe publicații engleze au menționat deja un nou proiect „Bridgerton 02”, pentru care filmările vor începe în Uxbridge, în martie 2021.

Albina, un indiciu?

După ce Daphne Bridgerton și soțul ei, Ducele de Hastings, devin părinți, la finalul episodului 8, la fereastra lor apare o albină. Cei care au citit romanele Juliei Quinn s-au gândit că acea albină ar fi de fapt un indiciu legat moartea lui Edmund Bridgerton, care a decedat în urma unei reacții alergice la o înțepătură de albină. În cel de-al doilea roman „The Viscount Who Loved Me”, autoarea ne dezvăluie că Anthony are o teamă de albine, din cauza faptului că tatăl său a murit din cauza acestor insecte.

Și cum primul sezon s-a concentrat mai mult asupra relației dintre Daphne și Simon, s-ar putea ca al doilea sezon să fie despre viața lui Anthony.

De asemenea, actrița Phoebe Dynevor a declarat că următorul sezon ar fi despre viața lui Anthony. „Dacă serialul va continua să urmeze firul acțiunii din cărțile Juliei Quinn, atunci va fi rândul lui Anthony să fie în centrul atenției. Abia aștept să văd ce se va întâmpla. Și abia aștept să văd dacă Daphne se va implica în viața amoroasă a lui Anthony, așa cum el s-a implicat în a ei”, a spus actrița.

Viața lui Daphne și Simon

Chiar daca au devenit părinți, Simon și Daphne încă mai au multe de demonstrat, în al doilea sezon.

Nu cred în paradis. Dar știu că genul romance trebuie să aibă un happy ending. Daphne și Simon s-au căsătorit de tineri. Încă mai au multe de făcut. Așa că va fi interesant să îi vedem cum evoluează împreună”, a spus actorul  Regé-Jean Page.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.