Kiss Music News

Harry Styles are o nouă iubită celebră, mai mare decât el cu 10 ani!

Se pare că la început de an, Harry Styles și-a întâlnit jumătatea.

Se pare că la început de an, Harry Styles și-a întâlnit jumătatea. Celebrul artist britanic, în vârstă de 26 de ani, a fost surprins recent în compania actriței Olivia Wilde, în vârstă de 36 de ani. Conform revistei People, cei doi ar fi petrecut împreună la nunta unor prieteni comuni. De asemenea, aceștia au lucrat împreună pentru filmul „Don't Worry Darling”, regizat de Wilde şi în care Styles interpretează rolul principal.

S-au aflat în Mintecito, California, weekendul acesta, la o nuntă. Se ţineau de mână şi păreau foarte fericiţi. Se întâlnesc de câteva săptămâni”, a spus sursa citată de People.

Olivia Wilde şi Harry Styles au fost fotografiaţi apoi cu mai multe bagaje, în fața casei artistului, din Los Angeles.

 O sursă apropiată celor doi a dezvăluit pentru People că relația lor încă este la început.

Olivia a regizat filmul în care joacă Harry, iar pe set erau mereu în jur de 10 oameni, din cauza restricțiilor pentru COVID. Harry a locuit în toată această perioadă în casa lui James Corden, în Palm Springs, așa că a putut să se întâlnească pe ascuns cu Olivia. Toată lumea a fost surprinsă, dar și încântată, mai ales când Harry a prezentat-o la nuntă pe Olivia, ca fiind iubita lui”.

De asemenea, aceeasi sursă a declarat că lui Harry nu îi pasă deloc de diferența de vârstă dintre el și Olivia Wilde.

La începutul anului 2020, Wilde s-a despărţit de Jason Sudeikis, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani şi cu care are doi copii - Otis, în vârstă de şase ani, şi Daisy, în vârstă de 4 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.