Cool Stuff

Ce seriale revin cu sezoane noi pe Netflix, în 2021

Iată ce seriale revin cu sezoane noi pe Netflix, în 2021.

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat cu siguranță viețile în decursul unui an, însă, în ciuda restricțiilor și a măsurilor de distanțare socială, putem spune că un singur lucru a rămas la fel – Netflix. Platforma de streaming nu ne-a dezamăgit în 2020 și promite să ne aducă zâmbetul pe buze și în 2021.

Dacă anul trecut, ne-am bucurat de sezoane noi din „The Crown” sau „Lucifer”, dar și de producții fresh, precum „The Queen’s Gambit”, „Bridgerton” sau „The Haunting of Bly Manor”, acum a venit timpul să ne întoarcem în fața micilor ecrane, deoarece poveștile noastre preferate revin cu sezoane noi.

You – Sezonul 3

Dacă în primul sezon povestea de dragoste dintre Joe și Beck s-a sfârșit într-un mod tragic, în cel de-al doilea sezon, protagonistul a reușit să își refacă viața sentimentală destul de repede. Joe s-a mutat în Los Angeles, unde a întâlnit-o pe Love, iar acum, acesta este un bărbat însurat. Dar oare cât va dura fericirea pentru celebrul cuplu din Los Angeles?

Filmările pentru noul sezon vor începe în aprilie, iar fanii se așteaptă ca sezonul 3 din „You” să debuteze pe micile ecrane la finalul anului 2021.

Lucifer – Sezonul 5 – Partea a II-a

Prima parte a sezonului 5 a fost lansată în august 2020, însă fanii serialului Lucifer abia așteaptă celelalte 8 episoade, pentru a afla ce se va întâmpla cu personajul lor preferat. Actorul Tom Ellis a dezvăluit că filmările au fost reluate în Octombrie, iar continuarea sezonului 5 va ajunge pe Netflix cel mai probabil la începutul anului 2021.

Stranger Things – Sezonul 4

Ce s-a întâmplat cu Hopper? Cum va proteja el orașul Hawkins? Și cum va fi viața lui Joyce alături de Eleven, Will și Jonathan?

Acestea sunt doar o parte din întrebările cu care am rămas la finalul sezonului 3 din serialul Stranger Things. Dar din fericire nu va mai trebui să așteptăm prea mult pentru a primi toate răspunsurile. Chiar dacă Netflix nu a confirmat o dată oficială pentru lansarea noului sezon, ne așteptăm ca Stranger Things să revină cu noul sezon anul acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.