Kiss Music News

The Weeknd își șochează fanii cu o nouă înfățișare. Uite cum arată chipul artistului!

The Weeknd își șochează fanii cu un look nou!

În ultimii ani, The Weeknd și-a făcut apariția cu tot felul de tunsori, însă, de data aceasta, artistul își șochează fanii cu un look total diferit. Cântărețul american a lansat la început de an videoclipul piesei „Save Your Tears”, în care apare purtând o serie de proteze faciale, care îi schimbă cu totul înfățișarea.

Anul trecut, cântărețul și-a făcut apariția pe scenă având chipul bandajat, și din câte se pare, totul a făcut parte din strategia de promovare a albumului „After Hours”.

Într-un interviu pentru revista Esquire, The Weeknd a dezvăluit care a fost motivul real pentru care a apărut cu chipul bandajat, pe scenă, pentru a interpreta piesa „Blinding Lights”.

Blinding Lights vorbește despre acel moment în care îți dorești să vezi pe cineva noaptea, și ajungi să conduci băut la volan, fiind orbit de luminile de pe stradă. Dar știi că nimic nu te poate opri din a o vedea pe acea persoană, pentru că te simți foarte singur. Nu vreau să promovez consumul de alcool și condusul în stare de ebrietate, dar piesa vorbește exact despre o astfel de situație”, a declarat The Weeknd.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.