Cool Stuff

De ce nu își mai dorește Rowan Atkinson să îl interpreteze pe Mr. Bean

Într-un interviu recent, Rowan Atkinson a vorbit despre impactul pe care rolul lui Mr. Bean l-a avut asupra sa.

Nu poți spune Rowan Atkinson fără să te gândești la Mr. Bean. Într-un interviu acordat recent pentru Radio Times, actorul în vârstă de 65 de ani a vorbit despre impactul pe care acest rol l-a avut asupra sa, dar și asupra publicului.

După ce Atkinson a cucerit oamenii din întreaga lume cu Mr. Bean în seria de succes, difuzată din 1990 până în 1995, actorul revine pe marile ecrane cu rolul care l-a consacrat. Starul britanic lucrează în această perioadă la un film animat cu celebrul personaj.

Totuși, el a mărturisit că „povara responsabilității nu este plăcută”. Mai mult, acesta îl găsește pe Mr. Bean „stresant și obositor” și lasă de înțeles că nu își mai dorește să joace vreodată acest rol.

„După ce am realizat un serial animat, lucrăm acum și la un film animat pentru Mr. Bean – este mai ușor pentru mine să-l interpretez vocal decât vizual. Nu-mi mai face aceeași plăcere să-l joc. Greutatea responsabilității nu este plăcută. Îl găsesc stresant și obositor. Și abia aștept să se termine”, a declarat el pentru Radio Times.

„Nu-mi place de fel procesul producției – posibil exceptându-l pe Blackadder, pentru că acolo responsabilitatea pentru crearea acelei serii a fost pe mai mulți umeri, nu doar pe ai mei”, a mai adăugat actorul.

El a vorbit și despre impactul pe care l-a avut de-a lungul anilor celebrul său personaj: „Succesul lui Mr. Bean nu m-a surprins niciodată. Să privești un adult purtându-se atât de copilăresc fără să conștientizeze cât de neadecvat este comportamentul său este fundamental amuzant”.

„Faptul că această comedie a fost mai degrabă vizuală decât verbală i-a garantat și succesul internațional, de asemenea”, a mai spus Atkinson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.