Cool Stuff

Leighton Meester din Gossip Girl este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița!

Uite cum arată Leighton Meester, după a doua sarcina!

Leighton Meester, cunoscută pentru rolul lui Blair Waldorf din serialul Gossip Girl, este de nerecunoscut după aproape zece ani de la încheierea celebrei producții. Actrița obișnuia să atragă toate privirile pe covorul roșu cu ținutele sale inedite, însă, în ultimii ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, dedicându-se vieții de familie.

Leighton este căsătorită cu actorul Adam Brody, iar în urmă cu câteva luni aceștia au devenit părinți pentru a doua oară.

De curând, actrița a fost surprinsă de paparazzi, la surf, alături de soțul ei. Iar în imaginile surprinse, Leighton arată complet diferit, față de cum o știam în serialul Gossip Girl.

Într-un interviu pentru revista Shape, din 2019, Leighton a dezvăluit că surful a devenit pentru un fel de „experiență spirituală” și că o ajută să fie fericită.

Conform declarațiilor oferite de actriță, soțul ei, Adam Brody, a determinat-o să practice surf, în 2018, iar de atunci, acest sport a devenit principalul exercițiu fizic și spiritual, pe care Leighton îl practică.

Spre deosebire de fosta sa colega, Blake Lively, care a fost mult mai activă la Hollywood, în ultimii ani, Leighton a decis să concentreze mai mult asupra vieții de familie. Totuși, aceasta a avut câteva apariții pe micile ecrane, în special în seriale de comedie, printre care „Making History” și „Single Parents”.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.