Kiss Music News

Andreea Bănică a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultimii ani

Andree Bănică a vorbit cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă de șase ani.

Deși pare mai fericită ca oricând, Andreea Bănică a vorbit cu sinceritate pe contul ei de Instagram despre problemele de sănătate pe care le are. Artista, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că după prima naștere, a descoperit că suferă de câteva probleme hormonale, iar de atunci este și-a schimbat stilul de viață.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a spus ea.

Aceasta a mai povestit că s-a hotârât să meargă la medic, după ce a observat că depune grăsime în anumite zone ale corpului. A făcut mai multe investigații și în urma acestora a primit un tratament pe care continuă să îl ia și astăzi.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe abdomen, umeri, brațe, eu nu depuneam grăsime așa de repede, întotdeauna am avut mâinile subțiri. Ideea este că văzând toate aceste lucruri și faptul că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt sub tratament. La fiecare 6 luni merg la control”, a declarat ea.

Astfel, problemele de sănătate cu care se confruntă au făcut-o să acorde o mai mare atenție alimentației sale și spune că va urma un regim toată viața. „De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. Sunt momente în care îmi doresc să mănânc anumite feluri de mâncare și mă uit la copiii mei sau la Lucian care nu are nicio treabă, el mănâncă orice. Dar, eu îmi doresc să fiu sănătoasă, să arăt bine pentru mine, familia mea, copiii mei și publicul meu. Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”.

„Toată viața voi fi atentă, voi avea un regim de viață sănătos, probabil cu mici excepții la un Crăciun, Paște și zile onomastice. Este normal să fiu atentă cu mine pentru că până la urmă sunt eu importantă pentru mine, familia mea, pentru voi”, a mai spus Andreea Bănică pe Instastories.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.