Cool Stuff

Top cinci zodii care transmit energie negativă. Află de cine trebuie să te ferești

La fel ca energia pozitivă, și cea negativă este contagioasă și se transmite de la o persoana la alta.

Trebuie să recunoaștem, cu toții avem o latură întunecată, dar secretul fericirii este să nu ne lăsăm conduși în viață doar de ea. Totuși, se pare că în cazul anumitor persoane, acest lucru poate fi mai dificil. Și asta se întâmplă și din cauza semnului zodiacal sub care s-au născut.

La fel ca energia pozitivă, și cea negativă este contagioasă și se transmite de la o persoană la alta. Așa că unele zodii transmit aceasta stare celor din jur, fără să realizeze. Iată care sunt acestea!

Capricorn

Unii nativi din zodia Capricorn pot fi atât de pesimiști, încât îi molipsesc și pe cei din preajma lor. Uneori, pesimismul lor devine chiar epuizant pentru cei apropiați care încearcă permanent să le dea curaj. Fatalismul acestei zodii este principala cauza a negativitatii sale.

Rac

Energia negativă a Racilor este îndreptată chiar către propria persoană. Ei au tendința de a gândi despre ei că nu merită să li se întâmple lucruri bune și se întreabă adesea dacă vor fi vreodată fericiți. De asemenea, obiceiul de a se compara permanent cu ceilalți, amplifică energia negativă pe care o transmit.

Pești

Energia negativă transmisă de unii nativi din Pești se bazează pe faptul că sunt măcinați de suspiciune. Aceștia trăiesc în lumea lor, ceea îi face să creadă că trebuie să primească tot timpul ceea ce își doresc. Iar când realitatea nu coincide cu ceea își imaginau ei, devin deosebit de frustrați și răutacioși. Energia lor poate fi deosebit de toxică.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru latura lor critică. Și de aici rezultă și energia pe care o transmit. Acești nativi pot deveni mult prea critici atât cu cei din jur, cât și cu propria persoană. Critica se transformă în obiceiul toxic de a analiza și judeca totul și de a arunca cu răutăți în stânga și-n dreapta. Nu este de mirare că ajung să se izoleze pentru că nu multe persoane le tolerează comportamentul.

Vărsător

Atunci când Vărsătorii intră intr-un cerc al energiei negative, au tendința de a se justifica prin faptul că sunt „realiști” și „văd lucrurile așa cum sunt”. Suspiciunea pune săpânire pe ei, iar sentimentele celor din jur nu mai contează. Ei devin foarte cinici și au o atitudine de superioritate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.