Kiss Music News

Pink celebrează 15 ani de căsnicie. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe artista rebelă!

Pink a dezvăluit că celebrează 15 ani de căsnicie cu soțul său, Carey Hart.

Pink a dezvăluit că celebrează 15 ani de căsnicie cu soțul său, Carey Hart, publicând o postare emoționantă pe Instagram, dedicată partenerului ei.

15 ani. Sunt mândră de noi, dragule. Uneori chiar e bine să fii încăpățânat. Ce călătorie nebună am avut până acum, dar iată că am învățat să ne respectăm limitele. Hai să ne bucurăm de încă 15 luni împreună, hahaha. Te iubesc și iubesc atât de mult familia noastră”, a transmis cântăreața.

La rândul său, Carey Hart a publicat de asemenea un mesaj romantic pentru soția sa.

15 ani cu această femeie minunată. La naiba, iubito! Nu există nicio altă femeie alături de care aș vrea să trec prin această lume nebună, în afară de tine. Îți mulțumesc pentru că ești o prietenă adevărată, soție, mamă, dar și un om minunat”, a scris Carey Hart.

Cei doi au împreună o fiică, Willow Sage, în vârstă de 9 ani, și un băiețel – Jameson Moon, în vârstă de 4 ani.

Pink și Carey Hart sunt împreună de 19 ani, însă, relația lor nu a fost dintotdeauna perfectă. Cântăreața a dezvăluit că a fost nevoită să meargă alături de soțul ei la terapie de cuplu, iar acest lucru i-a ajutat să treacă peste problemele din relație.

Căsnicia poate fi oribilă, minunată, confortabilă sau plină de furie. Poate fi plictisitoare, teribilă, sau poate să îți lase un gust amar. Trebuie să înveți să iubești o altă creatură vulnerabilă, în timp ce încerci să te iubești pe tine însuți”, a declarat Pink.

Oamenii râd de noi pentru că ne certăm și apoi râdem. Oamenii își dau ochii peste cap când aud că mergem la terapie. Dar știți ceva. A meritat. Totul a meritat”, a spus artista, încurajând astfel și alte cupluri să meargă la terapie.

Cum s-au cunoscut Pink și Carey Hart

Pink și Carey Hart s-au cunoscut în Philadelphia, la un concurs de jocuri sportive, în vara anului 2001. După o relație de doi ani, cei doi s-au despărțit, însă s-au împăcat la scurt timp, iar Pink l-a cerut în căsătorie pe Hart, în 2005, chiar după o cursă de motociclete, unde acesta participase. Cântăreața a ținut atunci ridicată o pancartă pe care scria „Vrei să fii soțul meu?”, iar Hart a acceptat.

Din păcate, cei doi au anunțat că se despart în 2008, după doi ani de căsnicie. Iar despărțirea lor a inspirat-o pe Pink să compună piesele „So What”, „Mean”, sau „Please Don’t Leave Me”, toate fiind incluse pe albumul „Funhouse”.

În 2010, cei doi s-au împăcat, iar de atunci formează o familie fericită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.