Kiss Music News

Ce mai fac Nick Jonas și Priyanka Chopra?

Priyanka Chopra și Nick Jonas, mai fericiți ca oricând, pe timp de pandemie.

Priyanka Chopra a acordat recent un interviu pentru Sunday Times, în care a dezvăluit mai multe detalii despre căsnicia sa cu Nick Jonas. Actrița a declarat că se simte binecuvântată, deoarece în timpul pandemiei a reușit să petreacă mai mult timp alături de soțul ei.

Priyanka a declarat că pandemia i-a ajutat pe amândoi să ia o pauză, deoarece fiecare avea un program extrem de încărcat și haotic, cei doi călătorind extrem de mult în întreaga lume.

Sunt atât de bucuroasă că am petrecut mai mult timp cu soțul meu”, a spus Chopra.

Deși între cei doi este o diferență de 10 ani, Chopra a declarat că nici vârsta și nici diferențele culturale nu au fost o barieră în relația lor.

Nu au fost nici aspecte atât de grave. Carantina ne-a dat șansa de a petrece mai mult timp împreună, așa că mă bucur cumva de asta. Amândoi avem o carieră, așa că uneori este greu să găsim timp liber”, a spus Priyanka.

Totuși, actrița a povestit că în timpul pandemiei i-a fost dificil deoarece mama sa și fratele ei s-au aflat în India.

Mi-a fost greu să stau departe de mama și de fratele meu, care sunt în India. Dar mă bucur că am petrecut timp cu soțul meu și familia sa.”

Priyanka își dorește cât mai mulți copii

De asemenea, Priyanka a dezvăluit că își dorește copii alături de Nick: „Vreau copii, cât mai mulți, dar nu cât pentru o echipă de cricket”.

Actrița a vorbit deschis despre ce înseamnă să ai o relație în atenția publică, declarând că Nick o face să se simtă confortabil, el fiind obișnuit cu același stil de viață.

Eu am fost o persoană publică încă din adolescență. Dar nu țin cont de acest lucru, atunci când îmi iau deciziile. Totuși, este confortabil să știi că ai pe cineva alături. Orice aș face din punct de vedere profesional, sau indiferent de cum mă percepe lumea, vreau să știți că sunt doar o fată care încearcă să își trăiască viața cât mai frumos. Și sunt bucuroasă că am un partener alături în această misiune”, a spus Chopra.

Nick Jonas și Priyanka s-au cunoscut la petrecerea Vanity Fair de la Premiile Oscar, din 2017, iar din 2018, cei doi formează un cuplu. În același an, cei doi s-au și căsătorit, având parte de două ceremonii speciale - una cu tradiții Hindu, în India, și una cu tradiții creștine, în SUA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.