Kiss Music News

FOTO | Delia și-a schimbat din nou look-ul

Delia se află într-o nouă vacanță exotică, de unde și-a surprins fanii cu o schimbare de look.

Delia ne-a obișnuit deja cu schimbările pe care le face, fie în ceea ce privește look-ul ei, fie stilul vestimentar. De data aceasta, artista și-a surprins fanii cu o nouă culoare de păr.

Recent, ea a postat pe contul de Instagram mai multe imagini în care se poate vedea că are părul vopsit într-o nuanță de verde fosforescent. Fotografiile au fost făcute în Mexic, acolo unde artista se află într-o nouă vacanță alături de soțul ei.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii au observat că noua schimbare de look o face să semene destul de mult cu Billie Eilish. „Billie Eilish, tu ești?”, i-a spus Deliei unul dintre fani.

Știm deja că Delia preferă vacanțele în destinații exotice și are chiar și un alt cont de Instagram dedicat călătoriilor sale. La sfârșitul lunii decembrie, ea a plecat într-un nou „tur al lumii”, care a început în Zanzibar, de unde a publicat o mulțime de imagini impresionante.

Deși a avut parte de peisaje de vis, se pare că artista nu s-a putut bucura la maxim de vacanță. Delia a vorbit într-o serie de Instastories despre fricile ei, asta după ce a dormit într-un loc, înconjurată de insecte.

„Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace”, a mărturisit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.