Cool Stuff

Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodia ta

Află cum simte fiecare zodie fiorii iubirii!

Fiecare dintre noi s-a îndrăgostit cel puțin o dată la prima vedere, însă nu întotdeauna lucrurile au mers conform „planului”. Totuși, unii nativi trec prin acest sentiment mult mai des decât alții.

Să te îndrăgostești nu este deloc un lucru rău, dar atunci când simți totul la intensitate maximă, și dezamăgirile sunt mai mari. Iată cum simte fiecare zodie fiorii iubirii.

Berbec

Pentru Berbeci, atracția este pe primul loc. „Chimia” îi face să aibă sentimentul că deja iubesc nebunește, chiar și de la prima vedere. Ei nu pierd timpul făcând calcule, nu-și pun întrebări despre viitorul relației, ci pur si simplu se lasă duși de val.

Taur

Taurul este una dintre zodiile greu de cucerit. El ia în considerare o mulțime de detalii și până când nu găsește pe cineva compatibil, nu se pune problema de dragoste. Urăște despărțirile și este foate practic, așa că întotdeauna ia hotărârea de a începe o nouă relație, cu gândul la viitor.

Gemeni

Comunicarea este cheia pentru sufletul Gemenilor. Ei sunt foate ușor de cucerit dacă li se spune fix ceea ce își doresc să audă. Acești nativi sunt așii flirtului și adoră jocul seducției, de care nu se plictisesc niciodată. Însă, imediat cum dispar primii fiori, își caută alt partener.

Rac

Nativilor din Rac le ia mult timp să capete încrede în cei de lângă ei, dar atunci când se întâmplă, dragostea îi invăluie imediat. Se lasă ușor cuceriți și nu se împotrivesc pentru că ei trăiesc prin iubire.

Leu

Leii sunt foarte prietenoși, dar nu-i ușor să îi cucerești. Sunt pretențioși, așa că nu își găsesc ușor un partener care să corespundă „standardelor”. Însă, și în cazul lor, atunci când se îndrăgostesc, lucrurile devin foarte simple. Câteva complimente bine plasate care să le flateze egoul sunt de-ajuns să-i îmblânzească.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt perfecționiști și în consecință, foarte greu de mulțumit. Mereu trăiesc cu gândul că poate nu au făcut alegerea cea mai bună și analizează situația mult prea mult. Ei nu cedează până când partenerul nu trece câteva teste cu brio și nu se îndrăgostesc până peste cap.

Balanță

Chiar dacă este o zodie foarte echilibrată, nativii din Balanță sunt foarte ușor de impresionat. Dacă partenerul arată bine și îi face să zâmbească, sunt ca și cuceriți. Dar, la rândul lor, și ei fac cuceriri pe bandă rulantă.

Scorpion

Despre Scorpioni se știe că sunt cuceritorii zodiacului. Chiar dacă adoră să se joace cu mințile altora, pentru ei, îndrăgosteala nu se întâmplă de pe azi pe mâine. Iubirea lor crește în timp, odată cu profunzimea relației.

Săgetător

Nativii acestei zodii iubesc aventurile și se bucură de iubire ca un copil. Totuși, asta înseamnă că la începutul unei relații, ei nu iau lucrurile prea în serios. Dar, în egală măsură, nici nu spun „nu” unei aventuri care să le dea peste cap planurile.

Capricorn

Capricornii nu se lasă duși de val aproape niciodată. Ei știu întotdeauna ce-și doresc și nu se îndrăgostesc până nu găsesc pe cineva care să întruchipeze idealul lor de iubire. Pentru ei, totul trece prin filtrul riguros al ratiunii, inclusiv dragostea.

Vărsător

Chiar dacă partenerul îi fascinează, nativii din Vărsător nu se lasă așa ușor prinși în jocul iubirii. Înainte de toate, ei trebuie să simtă o conexiune puternică și să îi lege amintiri frumoase de o persoană pentru a-și deschide inima. Fără toate acestea, orice relație li se pare doar o pierdere de vreme.

Pești

Despre Pești se spune că sunt veșnic îndrăgostiți. Dar nu neapărat de aceeași persoană. Astăzi îți promit iubire eternă, iar mâine se retrag în lumea lor și visează la altă mare dragoste. Sunt niște romantici incurabili și se îndrăgostesc cel mai ușor din tot zodiacul, dar din acest motiv, cad repede în mrejele noilor ispite.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.