Cool Stuff

Regé-Jean Page și Phoebe Dynevor din „Bridgerton” formează un cuplu și în viața reală?

Regé-Jean Page și Phoebe Dynevor din „Bridgerton” formează un cuplu și în viața reală?

Toți cei care au urmărit serialul „Bridgerton” au remarcat chimia puternică dintre Regé-Jean Page și Phoebe Dynevor, cei doi actori care dau viață personajelor principale – Simon & Daphne.

Însă, fanii se întreabă dacă acea chimie nu există cumva și în spatele camerelor de filmare și dacă cei doi actori formează un cuplu și în viața reală.

Într-un interviu recent acordat celor de la Access Hollywood, Page și Dynevor au fost întrebați dacă există vreo relație între actorii din serial, și în spatele camerelor de filmat.

Cred că tot ce trebuie să știți se află deja pe micile ecrane. Cred că vorbele bine alese, scenariul și materialul filmat sunt mai mult decât necesare”, a spus Regé-Jean Page.

În ceea ce privește serialul Bridgerton, Phoebe Dynevor a declarat că a fost atrasă de scenariu, și în special de faptul că este o producție marca Shonda Rhimes. 

Știam că femeile din scenariu vor fi puternice. Nu sunt femei timide… iar asta m-a atras la acest scenariu”, a spus Phoebe Dynevor.

De asemenea, actrița a glumit pe seama zvonurilor privind o relație cu colegul său din serial Regé-Jean Page, declarând că el a fost unul dintre factorii care au determinat-o să accepte rolul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.