Cool Stuff

„The Vampire Diaries” va avea parte de un nou sezon? Iată cum ar putea continua povestea!

Serialul „The Vampire Diaries” ar putea reveni pe micile ecrane cu cel de-al nouălea sezon.

Serialul „The Vampire Diaries” ar putea reveni pe micile ecrane cu cel de-al nouălea sezon. Deocamdată acest lucru este doar un zvon, însă, fanii speră ca producția să aibă parte de o continuare.

Serialul „Jurnalele Vampirilor” s-a încheiat oficial în 2017, cu sezonul 8, însă, anul trecut au apărut zvonuri conform cărora producția ar putea avea parte de o continuare, în cel de-al nouălea sezon. Din păcate, producătorii nu au confirmat nimic până acum, iar Ian Somerhalder a declarat că nu și-ar mai dori să joace din nou rolul lui Damon Salvatore, sau al unui alt vampir.

 

Însă, în cazul în care întregul proiect s-ar derula în secret, există șansa ca sezonul 9 să aibă o distribuție diferită, deoarece Nina Dobrev și Ian Somerhalder nu ar accepta să revină pentru un nou sezon. 

De asemenea, creatoarea serialului Julie Plec a declarat că sezonul 8 a fost ultimul, și că își dorește ca povestea să rămână așa: „Cea mai mare onoare ca povestitor în industria de televiziune este aceea că poți lua singur anumite decizii, alături de echipa ta, iar noi am discutat împreună și am luat decizia pe care o știți cu toți. Sezonul 8 va fi ultimul”. 

The Vampire Diaries & Netflix

Toată lumea se aștepta ca „The Vampire Diaries” să beneficieze de un nou sezon, după ce serialul a ajuns pe Netflix, așa cum s-a întâmplat și în cazul serialului „Lucifer”. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat... până acum.

Totuși, povestea „The Vampire Diaries” a fost spusă mai departe, cu ajutorul unor personaje noi, în serialul „Legacies”, care va reveni cu cel de-al treilea sezon pe 21 ianuarie 2021.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.