Cool Stuff

Ce vârste au în realitate actorii din serialul „Bridgerton”

Iată ce vârste au în realitate actorii din serialul „Bridgerton”.

Serialul „Bridgerton” se bucură de un adevărat succes pe Netflix, unde a ocupat prima poziție în trending, timp de mai multe săptămâni. Primul sezon al serialului are la bază romanul „The Duke and I”, iar povestea se concentrează asupra familiei Bridgerton, acțiunea având loc în vara anului 1813.

Personajele principale ale serialului sunt Daphne Bridgerton și Ducele de Hastings, care au reușit să cucerească publicul de acasă, cu povestea lor de dragoste. Însă, pe lângă cei doi, în serialul „Bridgerton” se află alte câteva personaje interesante, care ne-au atras atenția.

Iar dacă până acum te-ai întrebat ce vârstă au de fapt personajele din serial, dar și actorii care interpretează aceste roluri, a venit timpul să facem lumină în acest caz!

Daphne Bridgerton are 21 de ani în serial

Personajul interpretat de Phoebe Dynevor are 21 de ani în serialul „Bridgerton”, însă, în realitate, actrița are 25 de ani.

Ducele de Hastings are 29 de ani

În serial, Ducele de Hastings are 29 de ani, însă, în realitate, actorul Regé-Jean Page are 31 de ani.

Anthony Bridgerton are 30 de ani

În familia Bridgerton, copiii sunt numiți în ordine alfabetică. De la A la H, iar Anthony este fiul cel mare! În serial, acesta are 30 de ani, însă în realitate, actorul Jonathan Bailey are 32 de ani.

Benedict Bridgerton are 27 de ani

În serial, Benedict Bridgerton are 27 de ani, însă în realitate, actorul Luke Thompson are aceeași vârstă ca Jonathan Bailey – 32 de ani.

Colin Bridgerton – 22 de ani

Cel de-al treilea fiu al familiei Bridgerton are 22 de ani, iar actorul care îl interpretează pe Colin, Luke Newton are 23 de ani.

Eloise Bridgerton are 17 ani

Deși în serial Eloise Bridgerton este sora mai mică a lui Daphne, având 17 ani, în realitate, actrița Claudia Jessie este mai mare decât Phoebe Dynevor. Aceasta are 31 de ani.

Penelope Featherington are 17 ani

În serial, Penelope are aceeași vârstă ca Eloise, 17 ani, însă, actrița care îi da viață acestui personaj este Nicola Coughlan, în vârstă de 34 de ani.

Marina Thompson are 19 ani

Deși în serial nu este menționată vârsta Marinei, din romanele scrise de Julia Quinn, reiese că acest personaj ar avea de fapt 19 ani. Totuși, actrița Ruby Barker, cea care o interpretează pe Marina, are 24 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.