Cool Stuff

Premierele lui 2021. Cele mai așteptate filme ale acestui an!

Fie că vorbim despre filme de dragoste, cu supereroi sau horror, noul an aduce producții pentru toate gusturile.

Anul 2020 a fost destul de sărac în lansări. Din cauza pandemiei, multe proiecte au fost chiar amânate sau anulate pentru 2021 și acum, așteptăm cu sufletul la gură lansările care ne-au fost promise.

Fie că vorbim despre filme de dragoste, cu supereroi sau horror, noul an aduce producții pentru toate gusturile. Iată care sunt unele dintre cele mai asteptate lansări!

Filme de dragoste

The West Side Story

Doi adolescenţi de etnii diferite se îndrăgostesc într-un cadru superb al New Yorkului din anii 50. Filmul este o adaptare a musicalului de pe Broadway din 1957 ce, la rândul său, are o legatură strânsă cu piesa clasică a lui W. Shakespeare „Romeo şi Julieta”. Rolurile principale sunt interpretate de Ansel Elgort şi Rachel Zegler, iar premiera filmului va avea loc la sfârşitul anului.

The Kissing Booth 3

Al treilea film din seria „The Kissing Both” îi aduce din nou în prim plan pe Joey King, Jacob Elordi şi Taylor Zakhar Perez. Lungmetrajul este o comedie romantică, distribuită de Netflix. Data exactă a lansării nu este cunoscută, însă se presupune că va avea premiera anul acesta.

In The Heights

Vara acestui an ne aduce o nouă comedie romantică-musical, care va avea lansarea pe 18 iunie. Producătorul este Lin-Manuel Miranda ce joacă rolul lui Alexander Hamilton în celebrul musical cu acelaşi nume. Din distribuție mai fac parte Anthony Ramos, Stephanie Beatriz şi mulţi alţii.

Marry Me

Jennifer Lopez, Owen Wilson şi Maluma se întâlnesc într-o comedie romantică de zile mari. Povestea se învârte în jurul unei celebre cântărețe care află chiar în ziua nunţii sale, că logodnicul ei a înşelat-o și ajunge să se căsătorească cu un străin. Filmul va apărea în mai 2021 şi se preconizează o mulţime de râsete.

Filme cu supereroi

Black Widow

Florence Pugh, Scarlett Johansson şi Robert Downey Jr. revin în pielea îndrăgiților supereroi într-un nou film Marvel. De data aceasta, Natasha Romanoff alias Black Widow se va confrunta cu trecutul ei. Filmul are lansarea programată pe 7 mai 2021 şi având un buget de 200 de milioane de dolari, ne așteptăm la multă acţiune, aventură și efecte speciale.

Venom: Let There Be Carnage

Tom Hardy se întoarce! Noul film din seria Venom va avea premiera în vara acestui an, deşi până în acest moment nu se știe niciun detaliu despre scenariu.

The Eternals

Poate cea mai interesantă distribuţie se întâlnește, anul acesta, în „The Eternals”. Harry Styles, Kit Harington, Angelina Jolie, Salma Hayek sunt doar câteva nume dintre cele care fac parte din distribuție.

Filmul aduce o poveste fascinantă despre „The Eternals”, cei care au fost ascunşi mii de ani, iar acum revin pe Pământ pentru a îl proteja. Premiera va avea loc pe data de 5 noiembrie 2021.

Morbius

Jared Leto revine pe marile ecrane în pielea unui nou personaj întunecat din filmul „Morbius". Filmul urmărește povestea antagonistului Michael Morbius – un biochimist care se află în căutarea unor leacuri pentru o boală rară de sânge, de care suferă. În timpul cercetărilor, alege o metodă neconvențională de tratament, ceea ce îi oferă puteri supranaturale asemănătoare liliacului și o sete pentru sânge, greu de stăpânit.

Filme Horror

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Vești bune pentru împătimiţii filmelor de groază! A fost anunţat cel de-al treilea film din seria „The Conjuring”. Aşadar, în iunie 2021 ne reîntâlnim cu celebrul cuplu de investigatori Ed şi Lorraine Warren care, de data aceasta, nu se confruntă cu o casă bântuită, ci investighează o crimă suspectă.

A Quiet Place 2

Emily Blunt, John Krasinki şi Cillian Murphy revin într-un scenariu în care trebuie să înveţe să supravieţuiască într-o linişte deplină. Aşteptăm premiera filmului în aprilie şi sperăm să depăşească primul film ce a câştigat numeroase premii în festivaluri.

Spiral: From the Book of Saw

Noul film „Spiral” este un thriller ce îi aduce împreună pe micile ecrane pe Chris Rock şi Samuel L. Jackson. Acţiunea se învârte în jurul unei crime din trecutul macabru al oraşului. Filmul va apărea în mai, iar alături de cei doi actori este o echipa impresionantă şi o distribuţie pe măsură.

The Little Things

Se pare că 2021 este un an bun pentru Jared Leto! Actorul face parte și din distribuția filmului „The Little Things”, alături de Denzel Washington și Rami Malek. Acțiunea se petrece în Los Angeles, unde începe ancheta în cazul unui criminal în serie ce va dezvălui ulterior secrete și fapte ce ar putea destabiliza întreaga echipa de investigaţie. Producția va avea premiera în mai puţin de o lună pe HBO Max.

Continuări sau adaptări

Matrix 4

Probabil una dintre cele mai așteptate lansări ale anului 2021 este cea a lui „Matrix 4”. Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss revin în rolurile principale, la 18 ani de la premiera ultimului film din serie. Alături de celebrii actori, vor mai apărea și Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith sau Neil Patrick Harris.

Suicide Squad 2

Harley Quinn şi Joker revin cu a doua parte a poveştii „Suicide Squad”. Filmul, bazat pe antagoniştii DC Comics, a avut un succes uriaş în 2016, iar acum se adaugă distribuţiei și alte nume sonore precum John Cena sau Pete Davidson. Premiera a fost programată pentru vara acestui an.

Dune

Nu mai este nicio surpriză că așteptăm cu nerăbdare să îi vedem împreună pe Timothee Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac şi mulţi alţii. „Dune” revine pe marele ecrane, în regia lui Denis Villeneuve, și urmăreşte călătoria mitică și emoționantă a lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, născut cu un mare destin, dincolo de înțelegerea sa. El este nevoit să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său.

Top Gun 2 (Top Gun: Maverick)

La aproape 35 de ani de la primul film „Top Gun”, Tom Cruise și Val Kilmer revin într-o continuare pe care fanii o aşteaptă cu sufletul la gură. Premiera este programată în vara acestui an.

Mission Impossible 7

Aşteptăm cel de-al şaptelea film ce din serie care va „ieşi în lume” în noiembrie 2021. O dată cu anunţul acestei părţi, a fost anunţată în paralel şi cea de a opta parte. Acestea două se presupune că au fost filmate concomitent însă, o dată cu pandemia, întregul proiect a fost amanânat.

Godzilla vs Kong

Două dintre cele mai cunoscute creaturi SF se întâlnesc pentru o bătălie de zile mari în care umanitatea joacă un rol destul de important. Atât seria Godzilla cât şi Kong sunt serii longevive ce îşi încrucişează pentru prima dată scenariile. Bătălia va putea fi urmărită pe HBO Max din mai 2021.

Fast and Furious 9

Cum deja ne-am obişnuit, o dată la doi ani, avem parte de un film nou din seria „Fast and Furious”. Distribuţia este cea pe care o ştim şi o îndrăgim deja, la care se adaugă personalităţi celebre precum Charlize Theron, John Cena, Hellen Miren, Cardi B, Finn Cole şi o mulţime de alţi actori talentaţi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.