Cool Stuff

Cele mai așteptate seriale din 2021. La ce ne uităm anul acesta!

Se pare că anul 2021 ne aduce o mulțime de seriale super tari, pe care abia așteptăm să le urmărim.

Se pare că anul 2021 ne aduce o mulțime de seriale super tari, pe care abia așteptăm să le urmărim. Cei mai încântați vor fi cu siguranță fanii Marvel, pe care îi așteaptă câteva seriale cu supereroi, pe Disney+. Nici cei de la Netflix nu au stat degeaba, așa că în 2021 vom putea urmări pe platformă diferite seriale presărate cu mister și multă dramă. În schimb, cei de la HBO Max revin cu o super continuare pentru Gossip Girl, pe care o așteptăm cu sufletul la gură.

WandaVision

WandaVision va fi plasat în timp după Avengers: Endgame şi are îl rolurile principale pe Paul Bettany şi pe Elizabeth Olsen, care joacă rolurile lui Vision respectiv Wanda Maximoff/Scarlet Witch. Marvel Studios a declarat că miniseria este un amestec de televiziune clasică și Universul cinematografic Marvel, în care Wanda Maximoff și Vision, două ființe cu puteri supranaturale, care trăiesc vieți suburbane idealizate, încep să bănuiască că totul nu este așa cum pare.

The Falcon and the Winter Soldier

Actorul român Sebastian Stan și Anthony Mackie reiau rolurile de cei mai buni prieteni și tovarăsi ai Căpitanului America, luptând împotriva criminalității după ce Steve Rogers a decis să se retragă.

Loki

Celebrul Loki, personajul negativ din „Thor”, revine pe micile ecrane. Deși Loki a murit în Anvengers: Războiul infinit, o versiune diferită a lui Loki a fost introdusă în timpul secvențelor de război din Avengers: Endgame.

În acel univers paralel, Loki a furat Tesseractul de la eroii Anvengers și acum pleacă să aibă propriile sale aventuri. Owen Wilson și Gugu Mbatha-Raw se alătură lui Tom Hiddleston în această nouă miniserie.

Firefly Lane

Serialul Firefly Lane se concentrează asupra unei frumoase povești de prietenie, care se derulează pe mai multe decenii. Serialul le are în rolurile principale pe Katherine Heigl și Sarah Chalke, ca cele mai bune prietene care rămân împreună la bine și la greu.

Inventing Anna

Shonda Rimes, producătoarea serialului „Bridgerton” revine cu o nouă producție pe Netflix. Serialul este bazat pe viața infractoarei Anna Delvey, care a reușit să păcălească cei mai înstăriți oameni din New York pentru a-și finanța stilul de viață extravagant.

Gossip Girl – Continuarea

Un nou capitol din saga Gossip Girl se va concentra pe o altă serie de elevi ai unui liceu din New York. Dar, spre deosebire de predecesorii lor, aceștia trebuie să se lupte cu problemele cauzate de social media.

Nine Perfect Strangers

Nicole Kidman și David E. Kelley fac echipă și de data aceasta în adaptarea romanului cu același nume, scris de Lianne Moriarty (cea care a scris și romanul care a stat la baza serialului Big Little Lies).

Maid

De data aceasta Andie MacDowell joacă alături de fiica ei, Margaret Qualley, într-o dramă despre o mamă singură, care își ia o slujbă de menajeră pentru a se descurca cu banii. Seria este inspirată din memoriile lui Stephanie Land.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.