Cool Stuff

Cu cine se iubește în realitate actrița Lily Collins din serialul „Emily in Paris”

Iată cine este iubitul actriței Lily Collins din serialul „Emily in Paris”.

Fanii producției „Emily in Paris” sunt de părere că actrița Lily Collins ar face o pereche minunată alături de actorul Lucas Bravo, partenerul acesteia din serial. Însă, acest lucru va rămâne doar un vis pentru admiratorii celor doi actori, pentru că în realitate, Lily Collins formează un cuplu cu regizorul Charlie McDowell.

Cei doi s-au logodit anul trecut și au ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii lor.  Aceștia au postat fotografiile în care a fost imortalizat momentul, iar fericirea de pe chipurile lor spune totul.

Te-am așteptat o viață întreagă și abia aștept să ne petrecem toată viața împreună”, a comentat Lily Collins în descrierea fotografiilor.

Lily Collins și Charlie McDowell formează un cuplu de mai bine de un an.

Cine este Charlie McDowell?

Charlie McDowell este fiul celebrului actor Malcom McDowell și al actriței Mary Steenburgen. Spre deosebire de părinții săi, Charlie a ales să devină regizor, iar printre filmele regizate de acesta se numără „The One I Love” și „The Discovery”.

În trecut, Charlie McDowell a fost într-o relație de lungă durată cu Rooney Mara, cea care este acum iubita actorului Joaquin Phoenix. Iar în 2018, acesta a avut o relație de scurtă durată cu Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul lui Daenerys Targaryen din serialul „Game of Thrones”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.