Cool Stuff

Cinci zodii cu noroc în dragoste la început de an. Află ce îți pregătește 2021!

În timp ce unele zodii își fac curățenie în viața de cuplu, alți nativi vor începe o frumoasă poveste de dragoste

Noul an vine cu vești bune pentru unii nativi ai zodiacului. Mai ales pe plan amoros! Pentru cinci zodii, 2021 aduce împliniri în viața personală și povești de dragoste ca-n filme.

În timp ce unii își fac ordine în viața de cuplu și rezolvă problemele cu partenerul, alții cunosc persoane noi și vor începe o frumoasă poveste de dragoste. Iată despre cine este vorba!

Rac

Întreg anul este focusat pe zona relațiilor si a familiei pentru nativii din Rac. Aceștia vor fi mai empatici ca oricand, tandri și responsabili in relație. Mai mult, Racii deja au o listă cu schimbări pe care doresc să le aducă în relatie, astfel încât, totul să le mergă perfect pe plan amoros.

Cei singuri sunt dispuși să cunoască persoane noi, comunică excelent cu cei din jur și se remarcă ușor prin inteligența și delicatețea lor. Astrele îi încarcă cu farmec și magnetism în această perioadă.

Leu

În 2021, Leii sunt mai hotărâți ca oricând. Cei implicați deja într-o relație vor găsi soluții pragmatice pentru rezvolvarea unor conflicte vechi din cuplu și vor face „curățenie” în relație. Sunt deschiși la comunciare și își vor etala cu claritate așteptările și dorințele lor.

Și pentru cei singuri, este o perioadă plină de vești bune. Ei vor atrage cu ușurință interesul sexului opus, fiind dinamici, cu un stil aparte, dovedind atât maturitate și încredere, cât și umor și libertate. În luna ianuare, este posibil să întâlească o persoană care să le stârnească interesul și nu se vor feri să înceapa o nouă poveste de dragoste.

Fecioară

La început de an, nativii din Fecioară caută liniște și simplitate, retrăgându-se în cuplu sau în familie. Au nevoie să aprofundeze legătura cu cei dragi, cu partenerul de viață și să petreacă mai mult timp cu cei apropiați.

În ceea ce privește relația cu partenerul, unii nativi pot face curățenie în relația lor. Ei vor lăsa pe plan secund munca și vor face mai multe activități care le întăresc relațiile cu persoanele dragi. Cei singuri, deși nu vor fi focusați pe începerea unei relații, totuși se pot trezi într-una. Și acest lucru se întâmplă pentru că astrele le aduc noroc în dragoste și le scot în cale jumătatea.

Vărsător

Pentru nativii din Vărsător, luna ianuarie este un adevărat carusel. Vor avea de muncă cât pentru o jumătate de an, vor încerca să facă față tuturor provocărilor, dar totodată sunt axați pe relația de cuplu și familie. Anul acesta, își rezolvă probleme din cuplu și iau decizii privind evoluția acestuia – fie hotărăsc să renoveze, să se mute împreună, fie fac un pas către căsătorie, copil sau... următorul copil.

Nativii singuri vor cunoaște multe persoane noi, iar astrele le favorizează relaționarea. Așadar, există mari șanse să întâlnească o persoană interesantă, alături de care să înceapă o nouă relație.

Pești

Deși prima săptămâna a lunii ianuarie poate fi bulversantă pentru nativii Pești, vor găși destul de repede soluții pentru a deține controlul asupra vieții lor. Pentru acești nativi, în 2021, totul se leagă, prinde sens, devine ușor și lin.

În dragoste, abordarea lor asupra problemelor de cuplu va fi blândă și practică totodată, găsind soluții pentru probleme mai vechi. Este timpul împăcării, al armoniei în cuplu, al planurilor mari și al evoluției alături de partenerul de viață. Cei singuri, vor cunoaște o mulțime de persoane noi și este posibil să-și întâlnească marea dragoste, chiar la început de an.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.