NEWS

Bruce Willis, în mijlocul unui scandal. Actorul a fost dat afară dintr-o farmacie. Iată ce s-a întâmplat!

Cum comentează Bruce Willis acuzațiile care i-au fost aduse!

Bruce Willis se află în mijlocul unui scandal de zile mari, după ce a fost dat afară într-o farmacie din California. Știrea că actorul din „Die Hard” a refuzat să poarte mască și a fost dat afară din locația care nu permitea ignorarea măsurilor de protecție a luat cu asalt internetul.

El a fost surprins purtând o bandană în jurul gâtului, fără să aibă intenția de a-și acoperi fața cu ea. Martorii oculari au declarat pentru Page Six că Bruce Willis a refuzat să poarte mască, gest care i-a dus o mulțime de critici.

Totuși, comentariile amuzante nu au întârziat să apară, iar fanii au folosit cel mai cunoscut film al acestuia ca să facă glume: „Die Hard… conectat la un ventilator”, a scris unul dintre utilizatorii de Twitter.

Faptul că a fost intens criticat de fani, l-a forțat pe actor să vină și cu explicații pentru gestul său. „A fost o eroare de judecată”, a declarat acesta într-un comunicat transmis publicației People. „Hai să continuăm să fim în siguranță toți și să purtăm măști”, a adăugat el.

De la debutul pandemiei, se știe că Bruce Willis s-a carantinat alături de fosta sa soție, Demi Moore, și de fiicele lor, Rumer, Scout și Tallulah, la casa familiei din Idaho. În ultimele luni, însă, acesta s-a alăturat soției sale, Emma Heming Willis, și celor două fiice pe care le are cu aceasta, Mabel, în vârstă de 8 ani, și Evelyn, de 5 ani.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.