Smartfriend

FOTO | Cum arată actorul din „George of the Jungle” la 52 de ani. Brendan Fraser trece printr-o transformare dramatică

Brendan Fraser se pregătește să revină pe marile ecrane!

În anii `90, Brendan Fraser făcea furori cu rolurile sale din „The Mummy” sau „George of the Jungle”. Deși la avea vreme se numără printre cele mai apreciate staruri de la Hollywood, în ultimii ani, părea că dispărut.

După o lungă pauză, anum trecut declara că i-ar plăcea să revină pe marile ecrane. Acum, actorul în vârstă de 52 de ani, va reveni în atenția pubicului într-un nou film. Acesta urmează să joace rolul unui bărbat singuratic de 300 de kg, în viitoarea dramă regizată de Darren Aronofsky, intitulată „The Whale”.

Brendan Fraser va intra în pielea lui Charlie, un bărbat de vârstă mijlocie, supraponderal, care trăiește la periferia țării Mormon din Idaho și care încearcă să se reconecteze cu fiica sa de 17 ani. Relația lor s-a înstrăinat atunci când s-a declarat gay. El și-a părăsit familia pentru iubitul său care mai târziu a murit, declanșând mâncatul compulsiv al personajului principal.

Așa cum v-ați aștepta, rolul presupune o schimbare dramatică pentru actor. Acesta va trebui să ajungă a greutatea de 300 de kg, iar fanii deja au început să speculez cu privire la un posibil Premiu Oscar.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.