Cool Stuff

FOTO | Nouă vedete despre care nu te-ai fi gândit că poartă peruci

După ani de zile petrecute pe platourile de filmare, părul vedetelor a avut mult de suferit.

De la peruci până la extensii, există o mulțime de trucuri la care apelează vedetele pentru coafuri de invidiat. Multe dintre acestea ar putea fi recunoscute după modul în care își aranjează parul, dar cine s-ar fi gândit că în cea mai mare parte a timpului ele poartă de fapt peruci?

În zilele noastre, acestea arată atât de real încât celebritățile economisesc ore întregi petrecute pe scaunele stiliștilor și își salvează și părul natural. În timp ce unele au vorbit foate deschis despre faptul că apelează la acest artficiu, altora li se potrivesc atât de bine, încât fanii habar nu aveau că acela nu e părul lor.

Jennifer Aniston

Mulți ar spune că tunsoarea lui Jennifer Aniston este chiar mai celebră decât ea. În anii 90, când juca în „Friends”, toată lumea își dorea să aibă „coafura Rachel Green”. De fapt, aceasta încă este la modă!

Cu toate acestea, actrița a recunoscut că îi place foarte mult să poarte peruci. „Trebuie să spun că este atât de frumos să porți o perucă, este ca și cum ai pune o pălărie”, a declarat ea în mai multe rânduri.

Gwen Stefani

Gwen Steffani mai este cunoscută pentru un lucru în afară de muzica ei: părul. Artista are părul blond platinat de ani de zile și coafura ei a devenit parte a identității sale.

Totuși, din fericire pentru fanele care vor să îi copieze coafura, artista este foarte sinceră în ceea ce privește acest subiect. Potrivit MayVenn, ea a menționat că „totul este fals” și că nu și-a mai văzut părul natural din „clasa a noua”.

Zendaya

Zendaya demonstrează că poți jongla cu look-ul tău la orice vârstă. În loc să își ardă părul folosind diverse produse de hairstyling, actrița alege să poarte peruci și extensii. În ultimii ani, ea a devenit o adevărată fashionistă și ne cucerește cu fiecare apariție de pe covorul roșu.

Ariana Grande

În perioada în care Ariana Grande juca în „Sam & Cat” de pe Nickelodeon, coafura ei a trecut printr-o mulțime de schimbări. Părul ei natural creț și închis la culoare a fost vopsit în roșu ani de zile. Potrivit declarațiilor ei, acea perioada i-a distrus părul, determinând-o să apeleze la peruci.

„A trebuit să-mi decolorez părul și să-l vopsesc roșu la fiecare două săptămâni în primii 4 ani de când o interpretez pe Cat... așa cum ați presupune, asta mi-a distrus complet părul. Acum port o perucă pe platourile de filmare de la „Sam & Cat”, povestea ea în perioada în care încă interpreta celebrul personaj.

Rachel McAdams

Rachel McAdams este o actriță extrem de versatilă care poate juca orice fel de personaj. Dar nu se poate spune același lucru și despre părul ei. Se pare că în toate rolurile pe care le interpretează ea folosește peruci. Nici măcar pentru „Mean Girls” nu a vrut să își decoloreze părul, așa că și acolo a purtat o perucă.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este cu siguranță în topul celor mai cool staruri de la Hollywood. Poate cânta, poate dansa, poate juca și reprezintă un model de urmat pentru multe tinere.

Ea nu se joacă atunci când vine vorba despre look-ul ei și are o întreagă echipă de stiliști pentru păr și machiaj. Iar când vine vorba despre părul ei bogat, ar trebui să știți că artistă apelează la peruci. În realitate, părul ei natural nu este atât de lung.

Beyonce

Cine nu și-a dorit măcar o dată să aibă parul atât de bogat ca al lui Beyonce? Se pare că, în realitate, artista are părul scurt și a adoptat o tunsoare pixie, așa cum a declarat chiar ea pentru revista Life and Style.

Sarah Hyland

Până la vârsta de 30 de ani, Sarah Hyland s-a luptat cu o mulțime de probleme de sănătate. În perioada în care lupta împotriva displaziei renale și a suferit două transplanturi de rinichi, actrița a vorbit foarte deschis despre greutățile prin care a trecut corpul ei.

Sarah și-a pierdut părul în timpul tratamentelor, așa că a fost nevoită să folosească peruci și extensii în timpul filmărilor pentru „Modern Family”.

Ashley Benson

Ashley Benson a devenit cunoscută pentru rolul lui Hanna Marin din „Pretty Little Liars”. Serialul a avut un succes extraordinar, iar fanii erau obsedați de Hanna și de stilul ei. Așa că nu puteau să nu observe cât de diferit arăta părul actriței în anumite scene.

„Mi-am decolorat atât de mult părul în sezonul trei încât a căzut imediat și nici nu puteai să-ți dai seama!”, declara ea la acea vreme. Aceasta a mai mărturisit că decolorarea părului a fost „cel mai mare regret” al ei și că după ce aproape și-a stricat de tot podoaba capilară, echipa a optat pentru peruci.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.