Kiss Music News

J Balvin și-a găsit în sfârșit jumătatea. Cum arată femeia care l-a cucerit!

Cel mai râvnit burlac din industria muzicală, J Balvin și-a găsit în sfârșit jumătatea.

După ce multă vreme a fost cel mai râvnit burlac din industria muzicală, J Balvin și-a găsit în sfârșit jumătatea. Artistul latino se află acum într-o relație cu modelul Valentina Ferrer.

Cântărețul și-a oficializat relația anul trecut, la gala Premiilor Grammy, unde și-a făcut apariția alături de iubita sa.

Deși J Balvin este cunoscut în întreaga lume datorită hiturilor sale, nici iubita sa nu este mai prejos. Aceasta este deja o figură celebră pe covorul roșu, fiind fosta Miss Argentina. De asemenea, iubita lui J Balvin a concurat și în cadrul show-ului Miss Universe, în 2014, unde s-a clasat în top 10.

Valentina este de asemenea și o actriță talentată. Aceasta a debutat pe micile ecrane în 2019, în telenovela Betty en NY, și a descris această experiență ca fiind una minunată: „A fost vorba de un serial de comedie, iar eu ador comediile. Mi-a plăcut că am fost eu însămi. A fost interesant, dar și foarte amuzant”.

Însă, „Betty en NY” nu este singurul proiect din CV-ul actriței. Aceasta l-a întâlnit de fapt pe J Balvin, chiar la filmările videoclipului „Sigo Extranandote”. Acolo, Valentina interpretează rolul soției lui J Balvin, așa că ne putem da seama cum a început relația celor doi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.