Kiss Music News

Bat clopotele de nuntă pentru Gigi Hadid și Zayn Malik? Iată ce au descoperit fanii!

Ascultă acum noua piesă a lui Zayn și spune-ne părerea ta!

În urmă cu câteva zile, Zayn Malik a lansat noul său album, intitulat „Nobody is Listening”. Acesta conține 11 melodii care aduc o atmosferă caldă, specifică artistului, iar fanii sunt în delir. Totuși, una dintre piesele sale le-a atras atenția în mod special.

Este vorba despre „When Love's Around”, ale cărei versuri vorbesc despre o posibilă logodnă între Zayn și iubita sa, Gigi Hadid

Bineînțeles, single-ul a dat curs speculațiilor, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Ei cred că Zayn se pregătește să-i ceară mâna modelului, sau mai mult, că cei doi s-au logodit deja.

„Sunt singurul care se gândește la zvonurile despre logodnă dintre zayn și gigi? În piesă spune „ai putea fi soția mea, pe bune” și tocmai asta m-a pus pe gânduri sau „Felul în care spune „ai putea fi soția mea, pe bune” este atât de drăguț”, sunt doar câteva dintre părerile fanilor.

De-a lungul timpului, relația lor avut mai multe suișuri și coborâșuri, dar la începutul anului trecut, cei doi s-au împăcat. Trei luni mai târziu, Gigi a anunțat că este însărcinată, iar în septembrie 2020, au devenit părinți pentru prima dată.

Ascultă acum noua piesă și spune-ne ce părere ai!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.