Kiss Music News

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară. Ce a declarat artistul!

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit părinți din nou în vara anului trecut.

În vara acestui an, Daily Mail anunța în exclusivitate că Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oră. Însă, niciuna dintre cele două vedete nu a confirmat sau infirmat această informație. Până acum!

Într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, artistul a dezvăluit că soția sa a născut din nou, după o sarcină ținută departe de ochii presei. Al doilea copil al cuplului este tot băiat, botezat Phineas. Cuplul mai are un fiu, în vârstă de 5 ani, pe nume Silas.

Justin a mai povestit și cum arată viața lor acum, de când s-a mărit familia „Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge și nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”.

Vestea vine la un an după scandalul presupusei infidelităţi a lui Justin, când acesta a fost surprins în ipostaze tandre cu colega sa de platou, Alisha Wainer. Deși lucrurile nu păreau că se îndreaptă într-o direcție bună pentru celebrul cuplu, la două săptămâni, artistul și-a cerut scuze public și acum, cei doi par că sun mai fericiți ca oricând.

Interviul integral va fi difuzat luni și așteptăm cu nerăbdare să aflăm noi informații despre Justin, Jessica și familia lor extinsă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.