Cool Stuff

FOTO | Cum arată în realitate actorii din serialul „Bridgerton”, fără costume de epocă și peruci

Uite cum arată în realitate actorii din serialul „Bridgerton”.

Serialul „Bridgerton” se bucură de un adevărat succes pe Netflix, unde a ocupat prima poziție în trending, timp de mai multe săptămâni. Primul sezon al serialului are la bază romanul „The Duke and I”, iar povestea se concentrează asupra familiei Bridgerton, acțiunea având loc în vara anului 1813.

Personajele principale ale serialului sunt Daphne Bridgerton și Ducele de Hastings, care au reușit să cucerească publicul de acasă, cu povestea lor de dragoste. Însă, pe lângă cei doi, în serialul „Bridgerton” se află alte câteva personaje interesante, care ne-au atras atenția.

Însă, pe lângă poveștile captivante din serial, putem spune că și costumațiile și coafurile personajelor ne-au atras la fel de mult atenția. Totul a fost atât de bine „îmbrăcat”, încât cei de acasă au fost transpuși direct în perioada anilor 1800.

În spatele costumațiilor de epocă se află ore întregi de lucru, dar și echipe de profesioniști, care au reușit să transforme cu totul actorii, pentru rolurile pe care le-au interpretat în serial.

Poate că pe micile ecrane Phoebe Dynevor are breton și părul roșcat, însă, în realitate, protagonista arată complet diferit. Același lucru este valabil și în cazul actriței Golda Rosheuvel, care a purtat două peruci pentru a o interpreta pe regina Charlotte. Iar dacă ești curios să vezi cum arată și ceilalți actori în viața de zi cu zi, urmărește galeria de mai jos!

Phoebe Dynevor

Golda Rosheuvel

Jonathan Bailey

Ruth Gemmell

Regé-Jean Page

Nicola Coughlan

Polly Walker

Adjoa Andoh

Bessie Carter

Claudia Jessie

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.