Kiss Music News

De ce trupa DJ Project și-a schimbat atât de des solistele?

Iată care este motivul pentru care trupa DJ Project a schimbat mai multe soliste de-a lungul timpului!

Trupa DJ project, alcătuită din DJ Gino Manzotti și DJ Maxx a debutat în anul 2000, iar de atunci, aceștia au lansat hituri pe bandă rulantă, care au ocupat mereu poziții fruntașe în topurile muzicale. De-a lungul timpului, trupa a schimbat mai multe soliste, iar acest lucru a atras atenția fanilor care s-au întrebat adesea care este motivul pentru care artistele au întrerupt colaborarea cu cei doi DJ.

Adevărul este că trupa a avut de fapt doar trei soliste principale – Ellie White, Adela Popescu și Giulia Anghelescu. Iar în prezent, cei doi DJ preferă să colaboreze cu diferite artiste, ale căror voci să se potrivească cu vibe-ul pieselor lor.

Într-un interviu recent acordat pentru Click, Gino Manzotti a discutat deschis despre fostele soliste ale trupei DJ Project, dar și despre viitoarele colaborări.

Nu suntem trupa care a schimbat cele mai multe soliste, pentru că în proporție de 80%, artistele cu care am cântat au fost colaboratoare pe anumite melodii. Suntem un proiect muzical care își alege vocea în funcție de starea și vibe-ul piesei. Am avut doar trei soliste oficiale într-o perioadă de 15 ani: Ellie White, Giulia Anghelescu și Adela Popescu. Cu restul fetelor am colaborat pe diferite piese care s-au pliat pe vocile lor și, după cum vedeți, se poartă și in ziua de azi, feat-urile sunt în trending atât pe plan național, cât si internațional. Iar pe viitor, vrem să lansăm în fiecare an minimum două voci noi care merită să facă parte din industria muzicală”.

Deși DJ Project a lansat în ultima perioadă două piese alături de Andia, care s-au bucurat de un succes răsunător, trupa a dezvăluit că va lansa anul acesta o piesă cu Roxen. Abia așteptăm să vedem cum va suna colaborarea lor!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.