Kiss Music News

Beyonce a avut un singur iubit, înainte de a se căsători cu Jay-Z. Cine este acesta!

Uite cine a fost bărbatul cu care Beyonce a fost împreună, înainte de a se căsători cu Jay-Z!

Beyonce este una dintre cele mai populare artiste din lume, având o carieră de succes în industria muzicală, milioane de albume vândute și o mulțime de premii Grammy. Însă, pe lângă cariera de succes, Beyonce are o viață perfectă, pentru care mulți o invidiază. Aceasta este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună cei doi au o avere care depășește 1 miliard de dolari.

Însă, viața lui Beyonce ar fi arătat cu totul diferit, dacă aceasta s-ar fi căsătorit cu primul ei iubit. Înainte de a-l cunoaște pe Jay-Z, artista a avut o relație de mai mulți ani cu Lyndall Locke, pe care l-a cunoscut în adolescență, în corul bisericii. Cei doi au format un cuplu timp de câțiva ani, iar Beyonce se aștepta să facă marele pas alături de Lyndall. Însă, planurile nu au decurs chiar așa.

Beyonce este recunoscută pentru faptul că muncește din greu pentru proiectele sale, iar uneori petrece ore în șir în studio sau în sălile de repetiții, pentru ca totul să iasă perfect. Când artista a debutat alături de Destiny's Child, aceasta s-a dedicat complet acestui proiect. Iar în timp, acest lucru i-a afectat relația cu Locke, care s-a răcit treptat.

Cu cât devenea mai faimoasă, cu atât eu mă gândeam că nu sunt îndeajuns de bun pentru ea. Într-o noapte, când ea nu era în oraș, am fost într-un bar cu niște prieteni și am ajuns să mă culc cu o altă femeie. De-a lungul relației noastre, am înșelat-o pe Beyonce de cinci ori, dar i-am spus acest lucru abia după ne-am despărțit”, a dezvăluit Lyndall Locke.

Conform declarațiilor oferite de Locke, Beyonce ar fi fost în adolescență o tânără foarte religioasă, dorindu-și să rămână virgină până la căsătorie. Iar asta înseamnă că între cei doi nu au existat niciodată relații intime. Însă, Lyndall Locke regretă și astăzi modul în care s-a încheiat relația sa cu Beyonce.

Cine înșeală o femeie atât de frumoasă ca Beyonce? Ei bine, eu sunt bărbatul care a făcut-o și întotdeauna mă va bântui acest lucru. Când a început să iasă cu Jay-Z, am știut că nu mai am nicio șansă să îi recâștig dragostea. Dar indiferent de orice ar fi, ea întotdeauna mă va iubi”, a mai spus Lyndall.

Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut la începutul anilor 2000, iar zvonurile privind o relație între cei doi au luat naștere după ce artista a apărut în videoclipul lui Jay-Z pentru „03 Bonnie and Clyde”.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în prezent au trei copii, o vilă în valoare de 88 de milioane de dolari, în Bel-Air, dar și o avere de 1 miliard de dolari. Însă, lucrurile nu au mers întotdeauna bine în relația celor doi. În 2016, Beyonce a vorbit despre infidelitățile soțul ei, Jay-Z, în versurile mai multor piese de pe albumul „Lemonade”. La rândul său, Jay-Z a recunoscut că i-a fost infidel lui Beyonce, prin intermediul albumului „4:44”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.