Kiss Music News

Lady Gaga și Jennifer Lopez, moment istoric la ceremonia de învestire a Președintelui Joe Biden

Jennifer Lopez și Lady Gaga au susținut un moment artistic memorabil, la ceremonia de învestire a lui Joe Biden.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden, al 46-lea președinte al Statelor Unite, a început cu interpretarea imnului SUA de către Lady Gaga. Artista a fost vizibil emoţionată pe toată durata momentului artistic, aceasta fiind însoţită de orchestra militară, care a interpretat imnul într-un mod înălţător.

Lady Gaga a purtat o rochie amplă Schiaparelli şi o coafură aparte, care a atras atenția tuturor. De asemenea, artista a purtat pe piept un porumbel auriu cu o ramură de măslin în cioc, acesta fiind simbolul absolut al păcii.

După ce Lady Gaga a interpretat imnul Statelor Unite, chiar înainte ca Biden să depună jurământul, Lopez a interpretat un medley format din două piese - „This Land is Your Land” şi „America the Beautiful”. Între acestea a cântat şi un vers din „Let's Get Loud”, piesa ei lansată în 1999.

La jumătatea reprezentaţiei, J.Lo s-a adresat în limba spaniolă celor prezenţi și a strigat: „Una nación indivisible con libertad y justicia para todos" (O naţiune indivizibilă cu libertate şi justiţie pentru toţi, n.r.).

Apoi a venit momentul pentru country, iar Garth Brooks îmbrăcat în cowboy, a pășit pe scenă pentru a cânta „Amazing Grace", acompaniat de public.

Ceremonia de la Capitol Hill (Washington D.C.) a fost organizată cu măsuri speciale de protecţie şi securitate. La eveniment au participat foştii preşedinţi americani Barack Obama, George W. Bush şi Bill Clinton, dar şi fostul vicepreşedinte Mike Pence, care a făcut parte din administraţia Trump.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.