Cool Stuff

Fratele geamăn al lui Vin Diesel seamănă cu Paul Walker. Iată imaginile cu aceștia!

Celebrul Vin Diesel, cunoscut pentru rolul lui Dominic Toretto din seria „Fast & Furious”, are un frate geamăn.

Celebrul Vin Diesel, cunoscut pentru rolul lui Dominic Toretto din seria „Fast & Furious”, are un frate geamăn, despre care nu se știu foarte multe lucruri. Însă, ceea ce este interesant, este faptul că fratele geamăn al lui Vin Diesel, Paul Vincent, seamănă în realitate cu regretatul actor Paul Walker.

 

Vin Diesel este în general destul de discret în ceea ce privește viața sa personală, așa că nu este de mirare că actorul nu a vorbit până acum despre fratele său geamăn. Deși știm că și acesta lucrează în industria filmului, alte detalii despre viața sa privată nu sunt cunoscute în mediul online. Diesel nu a vorbit niciodată despre relația pe care o are cu fratele său, așa că multă lume se întreabă dacă nu cumva legătura dintre cei doi frați s-ar fi răcit de-a lungul timpului.

Fratele lui Vin Diesel nu a lucrat pentru filmele din seria Fast & Furious, însă, numele său este menționat în creditele filmului Multi-Facial, unde acesta apare ca editor de sunet.

În 2014, Vin Diesel a publicat o fotografie cu fratele său, alături de Paul Walker, care a murit într-un accident de mașină, în 2013. Imaginea a fost însoțită de o descriere simplă – „Cei doi Paul”, actorul făcând referire la faptul că ambii aveau același prenume.

Actorul Vin Diesel, pe numele său real Mark Sinclair Vincent, a debutat în actorie, în 1990, după ce a fost descoperit de regizorul Steven Spielberg, care mai târziu i-a oferit un rol în filmul „Saving Private Ryan”.  Apoi, actorul a continuat să obțină roluri de succes, numele său fiind un simbol pentru franciza „Fast & Furious”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.