Kiss Music News

FOTO | Îți mai amintești de Body & Soul? Ce mai fac și cum arată acum băieții din trupă

În anii 2000, băieții de la Body & Soul făceau furori, dar în ultimii ani, nimeni nu a mai auzit nimic de ei.

Mai este cineva care nu a fredonat măcar o dată versurie „La stânga femei / Te uiti fără să vrei / La dreapta femei / Pe toate să le iei”?. Băieții de la Body & Soul făceau furori în anii 2000, iar piesa „Super Femei” a fost hitul verii respective, în urmă cu 21 de ani.

George, Laurenţiu, Florin, Lucian şi Bogdan și-au început cariera ca dansatori, în 1993. În timp, ei au fost încurajați să treacă și la cântat și ce a urmat apoi, știe toată lumea.

Trupa Body & Soul a scos piese pe bandă rulantă, era prezentă la toate festivalurile și chiar a câștigat premiul de originalitate la Festivalul de la Mamaia, în 1997.

Cu toate acestea, în 2014 membrii trupei au decis să ia o pauză şi s-au orientat către alte domenii. Dar ce mai fac băieții de la Body & Soul acum?

În 2017, băieții au revenit în lumina reflectoarelor, au lansat câteva piese, dar nu s-au mai bucurat de același succes. 

George şi-a deschis mai multe afaceri din care a scos profit de milioane de euro. Totuși, potrivit unui articol publicat de profit.ro anul trecut, lucrurile nu au mai mers la fel de bine în ultima perioadă. Acesta intenționează să vândă terenul pe care funcționează fabrica de construcții metalice a familiei sale, intrată în insolvență anul trecut, odată cu principala afacere, fabrica de membrane naturale pentru mezeluri.

În același timp, Laurenţiu a avut o afacere cu haine, Florin a rămas în domeniul muzical şi compune versuri pentru diferiţi cântăreţi, iar Bogdan încearcă o carieră solo. În paralel, el este director de imagine, face fotografii și videoclipuri.

„Acum sunt la o casa de discuri, eu nu mai am legatura cu Body and Soul sau cu Ino Music. Am rămas în relații amiabile, dar nu mai colaborăm muzical. Eu acum sunt director de imagine, fac fotografii si videoclipuri. Chestia este foarte proaspata, am fost doar la doua videoclipuri, totul s-a intamplat la jumatatea lunii februarie. Eu ma ocup cu ceea ce inseamna punerea luminilor, pe scurt daca la un videoclip pui luminile ca in sufragerie se alege praful, trebuie sa creezi atmosfera, iar eu cu asta ma ocup”, declara în 2014 Bogdan, pentru cancan.ro

FOTO: Body & Soul Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.