Kiss Music News

Maluma, tătic? Artistul a stârnit curiozitatea fanilor cu o fotografie emoționantă

Vine barza în familia lui Maluma?

Maluma a stârnit curiozitatea fanilor de curând, după ce a publicat o fotografie emoționantă în care apare alături de iubita lui, Susana Gomez. Maluma s-a fotografiat zâmbind, stând cu capul pe abdomenul iubitei sale. Imaginea i-a făcut pe fani să se gândească instant la faptul că artistul columbian ar putea deveni tătic în curând.

Totuși, mesajul de pe abdomenul Susanei – „7DJ”, ar putea fi defapt un indiciu legat de noul album al artistului columbian.

Până acum, Maluma a fost destul de discret în ceea ce privește relația sa cu Susana Gomez, însă, paparazzi au reușit să îi surprindă împreună de mai multe ori.

Iubita lui Maluma, Susana Gomez este arhitectă și are propria sa firmă de design interior. Conform ziarului Ahora Mismo, aceasta ar fi fost căsătorită până de curând, însă, nu se știe dacă Maluma ar fi fost de fapt motivul divorțului, sau dacă cei doi s-au cunoscut după ce Susana a divorțat.

În trecut, Maluma a format un cuplu cu modelul Natalia Barulich, alături de care a apărut și în videoclipul piesei „Felices los 4”. Însă, cei doi s-au despărțit anul trecut, iar la scurt timp, Natalia a confirmat că formează un cuplu cu fotbalistul Neymar. În urma acestor vești, Maluma a lansat piesa „Hawaii”, iar fanii au considerat că noua melodie este de fapt o dedicație pentru Natalia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.