Cool Stuff

Gigi Hadid a dezvăluit ce nume inedit a ales pentru fetița ei, iar acesta are o semnificație specială

Gigi Hadid a dezvăluit ce nume a ales pentru fiica ei!

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți în urmă cu patru luni, însă, până acum, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la fetița lor, motiv pentru care nici nu au făcut publice imagini cu chipul ei. 

De curând, Gigi Hadid a dezvăluit într-un mod destul de subtil numele fiicei sale, postând pe Instagram, în descrierea oficială a contului, că este „mama lui Khai”.

În vietnameză, numele „Khai” are o semnificație aparte și se traduce prin termenul de „luptător puternic”, fiind adesea folosit ca nume de băieți. De asemenea, în arabă, cuvântul „Khai” se traduce prin „încoronat”, în timp de Malik (numele de familie al lui Zayn) se traduce prin „rege”.

Gigi Hadid a devenit pentru prima dată mamă în luna septembrie a anului 2020. Modelul și Zayn Malik au făcut anunțul la vremea respectivă pe conturile lor de socializare. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Este imposibil să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Dragostea pe care o simt față de această mică ființă este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și fericit pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn Malik la vremea respectivă.

Zayn Malik și Gigi Hadid sunt împreună din 2015, însă pe parcursul relației, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În 2019, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu. Încă din aprilie 2020 au existat mai multe zvonuri conform cărora cei doi așteaptă primul lor copil împreună. Confirmarea a venit în luna mai, când Gigi Hadid a dezvăluit acest lucru în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon from home.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.