Cool Stuff

Care este povestea din spatele imaginii virale cu Bernie Sanders

Bernie Sanders este extrem de bucuros că fotografia sa de la ceremonia de învestitură a Președintelui Joe Biden a devenit virală.

Senatorul american Bernie Sanders este extrem de bucuros că fotografia sa de la ceremonia de învestitură a Președintelui Joe Biden a devenit virală. Acesta a fost fotografiat în timp ce purta o pereche de mănuși cu un singur deget, având o privire încruntată, în spatele măștii sanitare. Fotografia a fost editată ulterior în cele mai surprinzătoare contexte, iar astfel a ajuns virală, provocând amuzament la nivel global.

Mănușile lui Sanders au ajuns să atingă mâna lui Dumnezeu din pictura lui Michelangelo, din capela Sixtină, apoi, imaginea senatorului Bernie Sanders a fost folosită într-un colaj cu Demi Moore, în timp ce acesta o ajuta pe aceasta să modeleze la roata de lut, exact ca în celebră scenă din filmul „Ghost”. De asemenea, fotografia senatorului a fost transformată într-un filtru pe Instagram, folosit acum în întreaha lume.

Întrebat duminică la postul de televiziune CNN dacă este la fel de amuzat ca restul lumii de succesul imaginii sale devenite virale, senatorul de 79 de ani a spus, zâmbind, că este deosebit de bucuros că mănuşile lui cu un singur deget, tricotate manual și masca albastră ar putea strânge bani pentru americanii nevoiași.

„Nu doar că ne distrăm, dar avem de gând ca aici, în Vermont, să vindem în toată ţara hanorace şi tricouri, iar întreaga sumă care va fi colectată - mă aştept la vreo două milioane de dolari - va fi destinată unor programe precum ''Meals on Wheels'', care asigură hrana vârstnicilor cu venituri mici'', a spus Bernie Sanders.



Celebrele mănuși purtate de Bernie Sanders au fost primite de senator din partea unei profesoare din Vermont, care i le-a tricotat special în urmă cu doi ani, folosind lână reciclată de la niște pulovere. Sanders s-a remarcat în timpul ceremoniei de învestitură prin ţinuta lui compusă dintr-o pereche de mănuşi cu un deget, o geacă de snowboarding creată de compania Burton, din Vermont, şi un plic portocaliu pe care îl ţinea la subraţ.

Sunt convins că senatorul Sanders s-ar fi îmbrăcat exact la fel şi la propria ceremonie de învestitură'', a scris un internaut pe Twitter.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.