Cool Stuff

Povestea lui Harry Potter se transformă într-un super-serial

Harry Potter revine sub forma unui serial produs de HBO Max!

Vești bune pentru fanii Harry Potter! Cele șapte cărți scrise de J.K.Rowling se vor transforma într-un super serial produs de HBO Max.

Zvonurile privind realizarea acestuia au apărut de mai mult timp, însă deocamdată nu se ştie cine sunt scenariştii. De-a lungul timpului, cărțile au fost transformate în opt filme de succes, care au generat încasări de aproape 8 miliarde de dolari la nivel internaţional.

 

Au fost produse şi două continuări „Fantastic Beasts", iar al treilea spinoff din cinci  este programat să fie lansat în 2022.  Filmele, bazate pe romanele scrise de J.K. Rowling, i-au făcut celebri pe actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint.

Faptul că HBO pregătește un serial Harry Potter nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni, ținând cont că filmele s-au bucurat de încasări colosale. Însă, drepturile privind franciza Harry Potter îi aparțin în exclusivitate scriitoarei J.K.Rowling, care deține tot controlul asupra proiectului, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu viitorul serial.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.