Kiss Music News

Surpriza zilei! Halsey este însărcinată. Iată primele imagini cu burtica de gravidă!

Halsey a dezvăluit că este însărcinată, publicând pe Instagram primele fotografii cu burtica de gravidă.

Halsey a dezvăluit că este însărcinată, publicând pe Instagram primele fotografii cu burtica de gravidă. Fanii artistei au fost extrem de bucuroși, iar imaginile au adunat aproape 6 milioane de aprecieri.

În fotografiile publicate, Halsey apare purtând o pereche de jeanși și un sutien colorat, iar fericirea se poate vedea pe chipul artistei. 

Halsey formează un cuplu cu scenaristul Alev Aydin, iar acum, cei doi urmează să devină părinți, în primăvara acestui an.

Cine este iubitul lui Halsey?

Halsey și Alev Aydin sunt împreună de câteva luni, însă și-au dorit să își păstreze relația departe de atenția publică. Conform unei surse apropiate, aceștia și-au petrecut timpul împreună, stând acasă, în perioada pandemiei.

Alev Aydin, în vârstă de 37 de ani, este un scenarist de origine turcă, iar portofoliul său include mini-seria „Small Shots”, care a fost produsă pentru Netflix, în 2017. De asemenea, printre creațiile lui Alev se numără și „Turbo and Joey”, dar și scurtmetrajul – „HipMen: Los Angeles”.

Halsey a luptat să devină mamă

Cântăreața își dorea să devină mamă, mai mult decât orice pe lume, iar acest lucru este, cu siguranță, un vis devenit realitate. Într-un interviu mai vechi, Halsey a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală care provoacă infertilitate, așa că șansele ca artista să rămână însărcinată au fost destul de mici.

În 2016, cântăreața a povestit că a pierdut o sarcină, când se afla începutul carierei. Conform declarațiilor sale, aceasta se afla la un concert, când a suferit un avort spontan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.