Cool Stuff

Aaaand another one! Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este norocosul!

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, la vârsta de 53 de ani, cu bodyguardul său.

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, la vârsta de 53 de ani, cu bodyguardul său, Dan Hayhurst. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul pandemiei și au decis să își unească destinele, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc înainte de Crăciun, la reședința din Vancouver a celebrei actrițe.

Într-un interviu pentru Daily Mail, Pamela a dezvăluit că și-a cunoscut noul soț, originar din Vancouver, anul trecut, chiar înainte de pandemie, însă carantina i-a făcut să-și petreacă mai mult timp împreună.

După divorțul de al patrulea soț, Pamela s-a întors în orășelul Ladysmith, de pe coasta de est a Insulei Vancouver. Acolo, aceasta a renovat fosta casă a bunicilor ei, investind aproximativ 1 milion de dolari. Iar cel care a ajutat-o cu reparațiile a fost nimeni altul decât bodyguardul ei, Dan Hayhurst.

În fotografiile de la nunta celor doi, Pamela Anderson apare purtând un vol de mireasă foarte lung și o rochie retro, în timp ce mirele este îmbrăcat mult mai casual.

Aceasta este cea de-a cincea căsătorie a Pamelei, după ce aceasta a mai căsătorită anterior cu patru bărbați diferiți. Anul trecut, Pamela a divorțat de cel de-al patrulea soț, afaceristul Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, după o căsnicie de doar… 12 zile!

Cu cine a fost căsătorită Pamela Anderson

Tommy Lee

Primul soț al Pamelei a fost toboșarul trupei Mötley Crüe,Tommy Lee, pe care l-a cunoscut în 1995. Cei doi s-au căsătorit la patru zile după ce s-au cunoscut, și au format un cuplu timp de trei ani, având împreună doi fii – Brandon și Dylan.

După despărțire, Tommy Lee și-a petrecut șase luni în închisoare, deoarece ar fi încercat să-și atace fosta soție.

Kid Rock

Pamela Anderson a fost căsătorită și cu muzicianul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007. Cei doi s-au cunoscut în 2001, s-au logodit în 2002 și s-au despărțit în 2003. Apoi, după trei ani, aceștia s-au căsătorit în secret, însă căsnicia lor a durat doar un an.

Rick Salomon

În 2007, invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Pamela a dezvăluit că era logodită cu Rick Salomon. Aceștia s-au căsătorit în același an, în Las Vegas, dar au divorțat după zece săptămâni. Mai târziu, în 2014, Pamela a declarat în cadrul aceleiași emisiuni, că ea și Rick Salomon au fost de fapt „prieteni cu beneficii”. Cei doi s-au recăsătorit în 2014, dar au divorțat în 2015.

Jon Peters

Pamela Anderson și Jon Peters au fost împreună în urmă cu 30 de ani, însă la acea vreme, relația lor nu a dus la o căsnicie.

Au fost femei frumoase peste tot. Puteam să aleg de oriunde, dar timp de 35 de ani mi-am dorit-o doar pe Pamela. Mă face să mă simt sălbatic – dar într-un sens bun. Mă inspiră. Vreau să o protejez și să o tratez așa cum merită”, a declarat Jon Peters.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2020, însă, au divorțat după doar 12 zile de căsnicie.

Foto: DailyMail, The Sun

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.