Cool Stuff

Toate privirile asupra lui Demi Moore. Actrița este de nerecunoscut, în urma operațiilor estetice

Demi Moore a atras toate privirile în cadrul prezentării de modă Fendi, de la Haute Couture Fashion Week.

Demi Moore a atras toate privirile în cadrul prezentării de modă Fendi, de la Haute Couture Fashion Week. Actrița a defilat pe podium într-o creație Fendi, însă chipul acesteia a atras atenția tuturor. Toți cei care au urmărit evenimentul s-au întrebat ce s-a întâmplat cu chipul actriței, deoarece aceasta este de nerecunoscut.

Nu mi-aș fi dat seama că este Demi Moore, dacă nu apărea numele ei în prezentare”, a scris un utilizator pe Twitter. „Chipul ei nu arată deloc bine, nu-mi dau seama dacă este vorba de o operație nereușită, sau dacă make-up artistul ei este netalentat”, a fost o altă reacție.

De asemenea, mai multe utilizatoare au fost dezamăgite de faptul că Demi Moore a apelat la ajutorul chirurgului plastician, acestea admirând-o în trecut pe frumoasa actriță pentru naturalețea ei.

În cele mai recente imagini, Demi Moore arată complet schimbată, având pomeții mult mai proeminenți și buzele mai pline.

De-a lungul carierei sale, Demi a fost un adevărat model pentru doamne și domnișoare, având un fizic de invidiat și un zâmbet cuceritor. Iar până acum, nu au apărut deloc zvonuri conform cărora aceasta ar fi apelat la chirurgul plastician. Însă, după defilarea de pe catwalk, fanii și-au schimbat părerea.

De altfel, într-un interviu din 2019, Demi Moore a declarat că este împotriva operațiilor estetice. 

Nu îmi place ideea de a-mi face o operație, doar ca să încetinesc procesul de îmbătrânire. Câteva retușuri nu te vor face fericită”, a spus Demi Moore. 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.