Cool Stuff

Sfaturi despre dragoste de la Jennifer Coolidge: Cum să ai doi iubiți în același timp!

Jennifer Coolidge a surprins-o pe Kelly Clarkson cu mărturisirile sale.

Se pare că Jennifer Coolidge și-a folosit talentul actoricesc și în viața reală. Recent, aceasta a fost invitată în show-ul găzduit de Kelly Clarkson, unde a făcut declarații surprinzătoare.

Actrița, cunoscută pentru rolul mamei lui Stifler din „American Pie”, a povestit cum, în urmă cu câțiva ani, s-a prefăcut că este sora ei geamănă, pentru a ieși cu doi bărbați în același timp. Ea a dezvăluit că a avut parte de „tot felul de experiențe nebunești” în călătoriile sale în Hawaii.

„În urmă cu câțiva ani, am venit în Hawaii și, când mergi singur în vacanță, poți să inventezi orice vrei tu”, a spus ea. „Am ajuns să-i întâlnesc pe acești doi tipi care erau cei mai buni prieteni și mi-a plăcut de amândoi, așa că le-am spus că am o soră geamănă. Și am ieșit cu amândoi timp de două săptămâni”.

Gazda show-ului a fost uimită de mărturisirea actriței și a spus că i se pare „epuizant”, dar Jennifer nu părea să aibă regrete. „Nu știu dacă aș avea curajul să fac asta acum, dar la acea vreme, a fost într-adevăr o decizie grozavă. Pentru că, știi, când ești tânăr, scapi ușor cu orice”, a mai adăugat starul din „Promising Young Woman”, în vârstă de 59 de ani.

Urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.