Kiss Music News

Andra, primele declaraţii după ce s-a infectat cu coronavirus: „Au fost niște zile mai grele”

Andra, Cătălin Măruță și copiii lor se află în izolare, după ce au fost depistaţi cu noul coronavirus.

La sfârșitul săptămânii trecute, AndraCătălin Măruţă și fiica lor au fost depistaţi cu noul coronavirus. Ulterior, la doar câteva zile distanță, prezentatorul TV a anunțat că şi fiul lor, David, a fost testat pozitiv. El stătuse separat de familie și toate testele lui ieşiseră negative.

„A făcut şi David coronavirus. Testul lui a ieşit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem şi lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi”, a declarat Cătălin Măruţă, în emisiunea sa de la Pro TV, pe care o prezintă, în direct, de acasă.

După ce a dat vestea, Măruță a vorbit despre starea lor de sănătate. El și-a asigurat fanii că toți patru se simt bine și a dezvăluit că cea mai afectată a fost soția sa.

După ce a început să își revină, Andra le-a transmis câteva cuvinte urmăritorilor săi de pe Instagram. „Au fost nişte zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tuşesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut şi gustul şi mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine şi soţul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine", a povestit cântăreața pe Insta Story.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.