Cool Stuff

Probleme în paradis? Ashton Kutcher o suspectează pe Mila Kunis de infidelitate

Află care este legătura între Mila Kunis și serialul „Bridgerton”.

Serialul „Bridgerton” a devenit un adevărat fenomen și a cucerit milioane de oameni din întreaga lume. Printre aceștia se numără și Mila Kunis, pe care soțul ei, Ashton Kutcher, chiar o acuză de infidelitate din cauza serialului.

Și nu, nu este vorba despre vreo aventură cu actorul din rolul principal, ci cu faptul că actrița petrece foarte mult timp urmărind serialul. „Mă înșeli cu serialul ăsta”, a glumit actorul în timpul unui interviu acordat emsiunii Today with Hoda and Jenna.

Mila Kunis a mărturisit că este o fană înfocată a serialului și că și-a petrecut întreaga seară urmărind producția Netflix. „Eram la episodul cinci, și cei care ați văzut serialul, știți ce se întâmplă în episodul cinci. Am stat trează până la miezul nopții. Îmi spuneam: „Ce se întâmplă în serialul ăsta?””.

Mai mult, ea a povestit că la un moment dat, soțul său s-a trezit și a surprins-o urmărind serialul lângă el în pat, iar scena pe care a văzut-o i-a ridicat semne de întrebare. „Dormea profund, s-a trezit în mijlocul acțiunii episodului cinci, și știu că dezvălui prea multe, dar m-a întrebat: „Te uiți la un film porno?”. Era foarte confuz”.

Ashton a adăugat că într-adevăr a fost destul de ciudat să se trezească cu o astfel de imagine. „Se uita la serial în mijlocul nopții și nu știam ce se petrece. „E cineva cu noi în pat?”, m-am întrebat. A fost înfricoșător!”, a glumit actorul. „Shhh, liniște, e o nuntă!”, a răspuns soția sa, fără să-și dezlipească privirea de pe ecran.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.