Kiss Music News

Something fresh! Liviu Teodorescu și JO au lansat piesa „Fluturii”

Liviu Teodorescu și JO ne spun unde zboară fluturii din stomac, cu o nouă piesă.

Cine nu a simțit măcar o dată fluturi în stomac? Senzația este asociată cu cu entuziasmul, bucuria și iubira. Dar ce se întâmplă când nu mai suntem îndrăgostiți? Unde se duc fluturii?

Despre acest lucru vorbesc Liviu Teodorescu și JO în prima lor colaborare muzicală. Ei au lansat „Fluturii” – o metaforă ce descrie lipsa fluturilor din stomac. Piesa vorbește despre sentimentele de apatie, tristețe și despre momentul în care dragostea a ajuns la final.

„Îmi doream de mult o colaborare cu JO. Este una dintre vocile mele preferate din România, are în voce atât de multă dulceaţă şi feminitate, încât atunci când ascult strofa ei de pe #Fluturii, am senzaţia că cineva îmi toarnă miere în ureche. Metafora „fluturii" e legată de sentimentele dintre doi oameni, care ajung în timp să se degradeze, dacă acele sentimente nu sunt întreţinute cu atentie şi cu iubire. De asta Zboară fluturii din stomac” că „nu am fost atenţi". Flacăra de început dintr-o relatie este ceva ce în timp se duce, dar o relaţie matură se întreţine cu respect şi cu atenţie din partea ambelor părţi. Despre asta e „Fluturii””, a declarat Liviu Teodorescu.

„Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu Liviu, este unul dintre artiștii mei preferați din țară, un om foarte talentat și un suflet foarte bun. Mereu când lucrăm, ne simțim super bine, ne inspirăm unul pe celălalt și ies lucruri frumoase pentru că avem o relație de prietenie foarte strânsă. „Fluturii” este o piesă sensibilă, tare dragă mie, la care am lucrat împreună cu Liviu într-o seară la studio. Clipul este unul dintre clipurile mele preferate, l-am filmat în vară, la 40 de grade, iar noi eram foarte gros îmbrăcați. A meritat tot efortul! Sper ca mesajul piesei să ajungă la sufletul oamenilor”, a povestit JO.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.