Kiss Music News

Oops! Prin ce peripeții a trecut Elena Gheorghe la filmările noului videoclip

Elena Gheorghe vorbește despre o dragoste apăsătoare, plină de orgolii, în noul ei single - „Trandafiri”.

Elena este una dintre cele mai iubite artiste din România, care reușește de fiecare dată să transmită publicului emoție pură prin muzica sa. Cântăreața își surprinde fanii cu fiecare apariție, iar înainte de Ziua Îndrăgostiților, Elena oferă un cadou muzical sensibil. „Trandafiri" este cel mai nou single pe care artista l-a pregătit fanilor și tuturor celor care iubesc sau au întâlnit măcar o dată dragostea.

Compusă de către Vlad Octavian Lucan alături de Alexandru Pelin, „Trandafiri" este o melodie despre o dragoste apăsătoare, plină de orgolii, dar în același timp atât de sinceră. Fiecare petală este o declarație de iubire, iar fiecare spin reprezintă durerea pe care o simțim atunci când cel de lângă noi ne rănește. Astfel, acești „Trandafiri" evidențiază etapele unei relații ce începe de la un simplu boboc ce se transformă în cea mai frumoasă floare.

Un videoclip cu peripeții

Cu un videoclip de imagine puternic în care Elena interpretează rolul unei femei ce înflorește atunci când întâlnește fericirea, piesa „Trandafiri" reprezintă și cea de-a treia colaborare a artistei cu NGM: „La filmările videoclipului a fost cu cântec și la propriu și la figurat. După ce era totul așa cum trebuie: eu aranjată, machiată, coafată, toată lumea la cadru... După fix 15 minute de filmare a venit o furtună ce a durat până a doua zi. A fost o experiență, puteam face un vlog: cum să strici machiajul și părul în 15 secunde. A doua zi de filmare s-a comportat exemplar, am filmat înăuntru și nu s-a luat lumina.  Cu toate acestea clipul a ieșit excepțional, chiar mai bine decât îl plănuisem", povestește Elena. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.